<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Thursday, December 6, 2012

Afisare Castigatori

De acum inainte, castigatorii (si/sau link-urile catre ei) vor fi afisati pe pagina Concursuri, sub Reguli.


11 comments:

Anonymous said...

Foarte bine! ati primit emailul meu? e ok Vrajitor si vrajitoare! dar eu nu inteleg ceva, tipa care a castigat dvd-ul v-a spus ca a castigat cartea????daca a facut asa ceva, e chiar nesimtire sincer, sa ceri ce nu iti apartine!

CCAM said...

@Catalina - imi pare sincer rau ca s-a intamplat. Nu o putem acuza pe Daiana ca a trimis special emailul cu "castigator Elixirul Vietii" pentru ca poate a gresit si ea. Cum am mai spus, greseala a fost a mea ca nu am verificat inca o data stiind ca o Daiana si o Catalina sunt castigatoarele. De acum, in cele 7 zile, vom avea timp sa rumegam totul, fara a ne grabi sa facem o bucurie.

Anonymous said...

Va pup si va multumesc pentru cadoul de Mos Nicolae pe care mi-l oferiti!

Unknown said...

foarte buna ideea imi place ca sunteti organizati:*

Diana said...
This comment has been removed by the author.
Diana said...

@Catalina Nu vrea sa ne certam, dar nu ma poti acuza de nesimtire. poate de neatentie.
Eu cand am vazutcastigatorii am facut o confuzie la premii. Nu a fost intentionat, cand am citit mi s-a parut ca eu eram castigatoarea cartii.
Acum sa nu venim cu jigniri, ca daca ar fi sa ne spune "of-ul" si eu as avea ceva de comentat(nu in privinta ta sau a acestui blog).
Mai greseste omul, nu trebuie sa ii luam capul din prima oara.

CCAM said...

@Catalina- @Katherine - haideti sa ne distram de sarbatori si sa le respectam semnificatia prin a nu ne certa si supara intre noi.
Normal ca o frustrare putem simti, dar cred si sper ca toata lumea e multumita acum si nu are rost sa insistam asupra problemei.
(Ma incinsesem cand am vazut paranteza pe telefon si am venit sa vad mai bine. :D :D ; bine am facut ca de pe telefon nu vazusem "nu"-ul)

Anonymous said...

Eu am precizat ca daca ai facut-o intentionat puteam discuta despre nesimtire dar nicidecum daca ai gresit si tu, fiindca a gresi e omeneste, stai linistita ca Mona si George ne-au impacat pe toate:)) eu am primit Vrajitor si Vrajitoare, tu Elixirul, o alta fata s-a ales cu dvd-ul luna noua, si toata lumea e impacata si fericita! Sarbatori fericite Katherine si hai sa ingropam securea razboiului:), sper ca mosul sa iti aduca numai daruri frumoase si sa nu mai fi suparata pe mine, eu imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva! Te pup si iti urez lectura placuta, poate ne spui si cum a fost cartea!eventual o recenzie ceva...

Diana said...

@CCAM Doamne:)) blogul asta e minunat. Cum sa am eu ceva de comentat la el?
Si @Catalina sa dam totul uitarii.
Sarbatorii fericite si tie si lui @CCAM.

Unknown said...

Deci, de Craciun sa revenim la sentimente bune. De asta sunt sarbatorile, ca sa ne distram si sa ne incarcam cu fericire

Anonymous said...

"Simpatică" poza care ai ales-o pentru acestă postare Mona :)) (mi-au venit nişte amintiri în minte :D).