<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, April 26, 2014

Concurs (RO) Lola și băiatul de treabă din vecini de Stephanie Perkins

Descriere editura:

Lola Nolan nu crede în modă… crede în deghizări.

Cu cât mai scumpă costumaţia — mai strălucitoare, mai absurdă, mai neobişnuită — cu atât mai bine. Dar chiar dacă stilul Lolei este scandalos, ea e o fiică ascultătoare şi-o prietenă cu planuri mari de viitor. Totul e aproape perfect (inclusiv iubitul ei rocker sexy), până în clipa în care spaima vieţii ei devine realitate: gemenii Bell, Calliope şi Cricket, se întorc în cartier. Când Cricket — inventator talentat — păşeşte din umbra surorii lui gemene şi revine în viaţa Lolei, ea trebuie în sfârşit să facă pace cu sentimentele-i de o viaţă pentru vecinul de alături.

O să vă îndrăgostiți de Lola și băiatul de treabă din vecini. O să vă îndrăgostiți nebunește! Fiecare pagină e scânteietoare!”— SARAH MLYNOWVSKI, 
autoarea cărții Zece lucruri pe care le-am făcut (și probabil n-ar fi trebuit)

Stephanie Perkins a lucrat întotdeauna cu cărţile — mai întâi ca librar, apoi ca bibliotecară, și acum ca romancieră. Într-o recenzie recentă,Kirkus Reviews îi lăuda romanul de debut, Anna şi sărutul franţuzesc, declarând: „Dialog spumos, personaje inedite şi o mulţime de interacţiuni incitante… Fanii lui Sarah Dessen vor saluta încântaţi o altă autoare care combină cu eleganţă dragostea şi realismul.” Stephanie locuieşte cu soţul ei, în munţii din Carolina de Nord, Statele Unite.

Castigator anuntat pe 6 mai
a Rafflecopter giveaway

4 comments:

Roxi. said...

Am auzit de ceva timp de aceasta carte dar inca nu am avut ocazia sa o citesc dar mi-ar place tare mult!
Multumim pentru concurs! >:D<

Anonymous said...

thanks for the giveaway! >:D<

O. said...

Am auzit de multe ori despre aceasta carte si pare interesanta.Multumim pentru concurs!

Past.Future.Present said...

Multumim pentru concurs.Pare o carte pe gustul meu :D