<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, September 28, 2013

Concurs de sfarsit de saptamana (pentru fete) Trei intr-un pat de Catherine Alliott

Descriere editura:

Trei intr‑un pat (2006) este o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s‑o ia de la zero, financiar vorbind, intr‑o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe „teritoriul” unei foste iubite a sotului (care‑i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce‑i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut. Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ris in aceasta carte pe care o devorezi dintr‑o rasuflare, ca sa te intorci la ea ori de cite ori te ameninta depresia. Autoarea, copywriter de profesie, stie sa‑si dozeze efectele in asa fel incit sa‑si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de‑a lungul sirului de intimplari prin care trece eroina.

Un roman spumos, inteligent si extrem de amuzant!” (Daily Telegraph)

„Cartile lui Catherine Alliott provoaca dependenta: veti devora intr-o veselie pagina dupa pagina!” (Today)

„Catherine Alliott le are pe toate: desteptaciunea, simtul umorului si gustul pentru povestile de dragoste trasnite...” (Time Out)

Succes!
a Rafflecopter giveaway

1 comment:

Catalina Mihaela said...

Mi se pare interesant romanul.M-a facut curioasa.Cred ca voi participa.