<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Tuesday, August 14, 2012

Prezentare carte: Iridescent (Ember #2) de Carol Oates

Nu am rezistat tentatiei sa nu o postez chiar acum! E delicata, nu?


Prezentare carte:
Candra Ember se visa salvand lumea. Nu se astepta sa devina vreodata o arma angelica si ultima speranta in lupta impotriva intunericului.

Minciunile, manipularea si coruptia dau peste cap vietile locuitorilor din Acheron. Arcul lipseste din Ceruri, iar un demon pretinde orasul. In momentul in care ar fi trebuit sa se apropie unul de altul, durerea si nebunia ii despart pe Candra si Sebastian.

Daca pretul pentru a salva Ingerii Pazitori este un suflet uman, cine merita sa fie salvat?

Book #1

Atunci cand Candra Ember se trezeste la spital dupa o periculoasa intalnire  cu o femeie roscata, este socata sa descopere ca vederea unui baiat inaripat nu era imaginatia ei. Candra este expusa unei lumi a rivalitatii si sacrificiului despre existenta careia nu stia si a urmarilor unui razboi pentru a salva omenirea ce a avut loc cu mii de ani in urma. Curand se trezeste pandita neintrerupt de Sebastian, un frumos si arogant Inger Pazitor si curtata de intunecatul si seducatorul lui rival, Draven. In cele din urma, neincrezatoare in privinta propriei sale puritati, insasi existenta  Candrei compromite tentativa de pace din orasul Acheron.

3 comments:

giorgiana said...

superbe copertile

mayabijoux said...

E chiar foarte delicata! Imi plac descrierile cartilor, si copertile, atat de misterioase... si clar le-as citi cu mare placere!

LoStInDr3aMs said...

superb!as vrea sa citesc si eu seria;;)