<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Tuesday, March 26, 2013

Concurs Razboiul Z de Max Brooks

Avand in vedere ca e o carte deosebita, ea merita citita.

Recenzia noastra o puteti gasi AICI

Daca va intereseaza, (in special ca mai e un pic si vine filmul cu Brad Pitt - desi pare ca scenariul e modificat fata de carte) completati formularul si veti avea sansa sa o castigati

a Rafflecopter giveaway

27 comments:

CCAM said...

Merge

Sabryy said...

Ati ales fix cartea care am zis ca mi-o doresc. Va multumesc!

horade said...

Am rasfoit cartea la Targul Gaudiness de la Craiova si pot spune ca este mai "speciala", prin stilul narativ abordat de fiul celebrului Mel Brooks.

Anonymous said...

Chiar mi-ar placea sa castig cartea asta <3 Pare interesanta si mi-a captat atentia <3

alexa ioana said...

desi initial nu mi-a placut modul in care este scrisa, dupa ce am tot auzit ca merita, am zis sa-i dau si eu o sansa. asa ca m-am inscris la conurs:)

giorgiana said...

de-abia astept filmul..si cartea sigur e palpitanta...desi nu-mi dores sa se intample niciodata acest scenariu

Law said...

Multumim pentru concurs, pare o carte interesanta... si se mai face si film, bun, bun :D

Unknown said...

Interesanta carte.

Crina|| booktwist_ said...

Ma bucur ca ati organizat acest concurs pentru ca pare interesanta si mi-ar placea sa o citesc.

Geo. said...

Imi place coperta si pana acum cateva zile nici nu stiam ca aparuse si la noi!

Unknown said...

mi se pare interesanta cartea. merita citita.

Bivolaru George-Cristian said...

Multumim pentru concurs.
Interesanta carte.

Ghanda said...

Multumim pentru concurs si bafta tuturor!

hellena said...

Sunt curioasa cine va castiga (la figurat) in "competitia" dintre carte si ecranizare...

Bianca said...

Foarte interesantă coperta!:D
Mulţumim pentru concurs!:D

Unknown said...

Pare o carte foarte interesanta. Abia astept sa o citesc.

Unknown said...

Multumim pentru concurs!

Unknown said...

Ce merge?! :))
Deeeci... am aflat despre acasta carte cand ati postat recenzia editiei din lb. engleza- si, intr-o buna zi cand ma aflam la librarie am observat volumul din lb. romana- dar, m-am gandit (desi am recunoscut autorul- Max Brooks) ca este o alta carte scrisa de el. Totusi am avut unele indoieli cu privire la aceasta ipoteza, in special datorita coincidentei titlului, dar am trecut cu vederea acest aspect si m-am concentrat asupra faptului ca nu s-a publicat pe niciun blog sau site, anuntul referitor la aparitia ei-deci, practic niciun fel de reclama...
In schimb, am primit aceasta informatie minunata despre aparitia ei si in Romania, in plus organizarea unui concurs cu acest tilu :) Ce pot cere mai mult de la viata? Stiu, sa apara zombie la casa mea (hmmm... ma gandeam mai mult la biblioteca- nu la o intalnire reala- n-as supravietui si ar fi trist :( )
Oricum- sa lasam palavrageala mea si sa trecem la un subgiect mai important- spre exemplu...
Multumim pentru concurs!!! :)

Jane said...

Multumim si sper sa pot citi cartea pentru ca pare interesanta.

GZM said...

@Roxana, am avut doua postari: o data cu descrierea cartii si alta data cu recenzia scrisa de mine. Scriu recenzii la carti in engleza nu doar pentru straini ci si pentru voi, sa va aduc la cunostinta unele titluri care mi-au placut si poate va vor placea si voua. Stiu ca intamplari fericite cum a fost aceasta in care unele sunt traduse si la noi sunt destul de rare, dar poate unii dintre voi le puteti achizitiona si in limba engleza.

Anonymous said...

Sa ne intelegem: in film joaca Brad Pitt, iar eu am vazut un trailer superaction, deci CATEGORIC ma inscriu in concurs. :D Excelenta ideea de a face un concurs pentru cartea aceasta! :D Multumim!

ionutzk said...

O carte foarte interesanta din ce am inteles. Sper din suflet sa o castig

Unknown said...

Stiu, am citi recenzia si mi-a placut de aceea ma gandeam sa o achizitionez de la Okian in varianta originala- si fireste, m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca aparut si la noi- ceea ce m-a deranjat a fost nepasarea editurii de a-si promova propriul produs (urmaresc, la fel ca majoritatea cititorilor impatimiti dupa noutati, mai multe bloguri si nu s-a afisat nimic in legatura cu aparitia ei pe piata noastra)- in plus,doar este interesul lor, nu-i asa?
In ceea ce va priveste pe voi sunt convinsa ca ati anuntat in momentul in care ati aflat despre ea (am vazut postarea) si stiu ca nu ati avut nicio vina in aceasta chestiune.
Si, ca marturisire personala independenta de acest subiect si putin jenanta pentru mine, o mare parte dintre cartile din biblioteca mea (ma refer la cele in limba engleza) le-am achizitionat ca urmare a sfaturilor voastre, prin intermediul recenziilor si a rubricii 'our books'- si, nu am gasit, inca, o carte care sa nu imi placa din cele recomandate de voi :)

iobanicu said...

Editura Trei incearca sa ne aduca romane "proaspete" din lumea SF-ului, iar alaturi de celelalte aparitii editoriale si acest roman este o noutate (cu atat mai mult cat se apropie si lansarea filmului).
P.S. Am observat ca sunt postari care "critica" lipsa promovarii acestei carti pe blogurile noastre, dar diN cate cunosc eu, majoritatea blogurilor sunt "orientate" catre literatura fantasy cu eroi non-umani (vampiri, varcolaci, vrajitori, et) si de regula din aparitiile Grupului editorial Corint (fapt ce nu se intampla si cu blogul Mythical Books, care promoveaza mai multe edituri). Totusi despre aceasta carte s-a scris mai de mult pe putinele bloguri care promoveaza in principal SF-ul (exemplul blogului fansf.wordpress.com).

Andreea said...

Dupa ce am citit in recenzie,chir mi-ar placea sa o citesc.

Alina said...

Multumim de concurs! :*

alexa said...

Pana acum nu prea am citit prea multe carti din acest gen, dar mi-ar placea sa incerc mai multe.