<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Sunday, March 24, 2013

Our books

5 comments:

Sabryy said...

Out of the easy arata superb!

Andreea said...

Sa va bucurati de aceste carti minunate :*.

Unknown said...

Lectură plăcută!

alexa ioana said...

iar ma omorati cu achizitiile voastre super-mega-extra interesante !!
abia astept recenzia de la Blood and magick:X sper sa am ocazia sa-mi iau si eu intr-o buna zi primul volum
Lords of deliverance arata suuper bine, la fel si Beautiful bastards
ultimele doua sunt noi pentru mine...
lectura placuta!!

Unknown said...

Sunt complet de acord cu tine Alexa Ioana- desi, sincer aceasta rubrica e preferata mea- stiu, nici prietenii si familia mea nu inteleg aceasta obsesie :(
Dar, ceea ce ma atrage foarte mult e faptul ca aflu ce carti sunt 'la moda', plus ca e ceva neobisnuit de atractiv sa privesti o fotografie a unei carti- asemenea unei opere de arta...
Oricum- ceea care mi-a atras atentia de data aceasta e 'Out of the Easy'- am recunoscut-o pe autoare si chiar am citit cateva recenzii despre 'Between Shades of Gray' si am inteles ca este o carte foarte frumoasa cu personaje foarte bine caracterizate si care ofera adevarate lectii de viata :)
In ceea ce priveste 'Beautiful Bastard'- stiu ca e un subiect putin controversat datorita originii cartii (cum a aparut ca un fanf.), dar intotdeauna am fost de parere ca nu acest lucru ii defineste pe scriitorii buni- din partea mea, putea sa apara si intr-un cos cu gunoi (romanul, nu scriitoarea), atat timp cat e o opera literara buna :)
Si, la fel ca si Alexa abia astept recenzia de la Blood and Magic :)
si 'Lords of Deliverance' arata mai mult decat bine, in plus am inteles ca romanele scriitoarei- Larissa Ione sunt foarte atractive, in special pentru publicul mai matur :)
Siii... lectura placuta!