<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, November 10, 2012

Castigatorul DVD Centurion

Castigatorul DVD-ului Centurion este
Nicu Iobacioiu
gfc: iobanicu 

Pentru ca a fost unul dintre foarte putinele sau unicul concurs la care s-a inscris

 Cristina Elena,
si pentru ca merita prin prezenta ei constanta un semn de recunostinta (si inca nu am ghicit ce carte ii lipseste/vrea), al doilea castigator este ea.

FELICITARI!
Asteptam adresele.

9 comments:

Andreea said...

Vizionare placuta castigatorului:*!
Si bravo voua pentru a doua alegere>:D<!Chiar merita!

Anonymous said...

Mulţumesc Mona şi GZM (sunteţi nişte dulci)!
De abia aştept să mă bucur de film ;)!
Mersi Andreea!

Anonymous said...

Mona, nu este singurul concurs la care m-am înscris. La concursurile la care nu mă înscriu nu o fac, fie pentru că am cartea (cărţile), fie că am văzut filmul sau premiul mă tentează (dar nu mă convinge). Poate sunt persoane care s-ar bucura mai mult decât mine să câştige cartea sau filmul, care pe mine nu mă convinge. Atunci, nu ar fi corect nici faţă de voi, nici faţă de ceilalţi cititori ai blogului să particip la concurs. De obicei, când premiul este o carte în engleză încerc să nu particip, deşi mi-aş dori foarte mult cartea respectivă. Mă descurc mult mai bine să citesc în spaniolă :D, decât în engleză.

CCAM said...

@Cristina E - te rog chiar sa participi, desi recunosc ca e f frumos din partea ta ca te gandesti la altii si ca participi doar unde te atrage premiul. Mai sunt cateva persoane care ne viziteaza si fac ca tine si le multumesc si lor cu ocazia asta.

Imi aduceam aminte vag ca ai mai participat, dar nu mai stiam sigur. Cine iese castigator ala e, nu verificam decat daca indeplineste conditiile asa ca doar din "diagonala" vazusem ca participi rar.

La concursurile cu Bookdepo cred ca te poti inscrie linistita, au si carti in spaniola - tb doar sa alegi cartea si sa trimiti linkul :D

Te asteptam si va asteptam pe toti cu drag!

Sabryy said...

Felicitari si vizionare placuta. E un film care pare foarte tare.

Law said...

Felicitari :* :D

girogiana said...

Felicitari!

Unknown said...

FElicitari!

Cristinab said...

felicitari castigatorilor! si lectura placuta! :)