<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Thursday, October 25, 2012

Warm Bodies - Film si Carte

Pentru ca tot v-am intrebat despre ce zombie preferati, iubareti sau distrugatori, mi-am adus aminte de ecranizarea cartii Warm Bodies de Isaac Marion.

Se pare ca s-a stabilit data lansarii filmului in februarie 2013. Nu mai e mult si pana atunci poate citim cartea! 

Deja se fac comparatii intre Twilight si Warm Bodies (puteti da o cautare pe YouTube), de aceea poate parea un must read! Ca sa putem critica in cunostinta de cauza, nu-i asa? :D
Oricum, filmul se bucura de participarea lui John Malkovich, un actor care-mi place foarte mult si pentru personajele lui care ma scot din sarite!!! Mda, imi place, dar nu-l suport!

Teresa Palmer mi-a placut atat in Ucenicul Vrajitorului (cu Cage), cat si in Eu sunt numarul 4. Nu cred ca am mai vazut alte filme cu ea, dar o sa indrept situatia. Pe Dave Franco (banui ca el e zombie cel iubaret) nu-l prea stiu, dar din nou, asta nu e reprezentativ pentru calitatile lui actoricesti, oricum pare dragutel... pentru un iubaret... un zombie iubaret...:D :D


Cartea este prezentata ca fiind povestea unui zombie care vrea ceva mai mult de la viata??? si ajunge sa se indragosteasca. Fara memorie, fara identitate sau puls, iubaretul nostru are vise. Nu-i place sa ucida, ci sa asculte Frank Sinatra fiind astfel diferit fata de "tovarasii" lui.
E recomandata ca fiind amuzanta, emotionanta si inspaimantatoare.

Curiosi?

22 comments:

Anonymous said...

Obişnuită ca GZM să posteze mai des la această rubrică, citeam şi mă gândeam "a înnebunit lupul?".. După care am verificat să văd cine a postat şi mi-am revenit :))..
M-ai făcut curioasă Mona şi o să dau căutare pe google, să aflu mai multe.
Îmi place această idee şi, cu siguranţă, o să vreau să văd filmul.
Până atunci, ne pregătim de Twilight, nu?

GZM said...

Stai linistita, nu imi schimb naravul, blana... cine stie... :))

CCAM said...

Cu siguranta!! Bun sau rau, treaba altora sa-l critice! Noua ne-a devenit de suflet.

In ceea ce-l priveste pe GZM - nici nu stie de prezentarea asta inca =)) Eram la birou intr-o pauza autoindusa =)) Am postat pentru ca era in ton cu intrebarea noastra privitor la zombie iubareti :D se poate si asa, nu-i asa? Chiar sunt curioasa!
O sa apara si in Ro, la Leda, Dearly, Departed de Lia Habel care e tot cu zombie iubareti


CCAM said...

@Cr E - ups!!! Ce-ti spuneam!!!! =))))))

Anonymous said...

:))

GZM said...

Ce tot radeti acolo? Glume de fete?
De lup?
Ca lupu-i cam batran si intelege mai greu.

Alexandra Ioana said...

vaiii:x
ador povestea asta cu zombie:x,vreau sa apara si la noi,descrierea e geniala si pozele imi plac foarte mult:x

CCAM said...

@GZM - nu dragul meu, radem ca am strecurat o asa "trivia" pe langa exigentele tale. Noua fetelor ne mai place si cate o "barfa" acolo

Anonymous said...

Lupule, cred că a început să îţi crească blana, se apropie gerul, iarna.. sau ar trebui...
Mona, am văzut că la Leda sunt în "pregătire" un număr mare de cărţi. Vreau să îmi cumpăr şi eu câteva dintre aceste cărţi, momentan scot din cărţile pe care nu mi le doresc. Tot aştept seriile de adulţi :).
Sper să scoată toată seria la Fever, deşi am citit cărţile de la cumnata mea mi le doresc în bibliotecă şi în limba română.

Anonymous said...

Mona, pe 16 vedem Twilight, nu? Eu şi cu prietena mea cea mai bună mergem, cu sau fără soţ/logodnic :))..
Scumpul meu soţ a vrut să mă "şantajeze", merge cu mine la film, dacă merg şi eu cu el la meci, când vine Steaua să joace în Constanţa :)).. I-am zis că nu este nevoie să meargă şi el la film :).

GZM said...

Creste parul, nu-i problema.
Sa nu-mi schimb naravul; ce ziceti, in mai rau? =))

Anonymous said...

N-ai tu sufletul ăsta, să devii mai rău, nu?

CCAM said...

@GZM - lasa ca am eu ac de cojocul tau oricat de gros ar deveni!!!

@Cr E- nu stiu daca a sa ajung chiar la premiera, dar cu siguranta vreau sa-l vad. Inainte de asta insa, o sa fac acasa un maraton 1-4 Twilight, asa ca, daca GZM nu va vrea sa se abtina de la comentariile picante il voi trimite in camera copiilor... la alegere... sau si mai bine voi relua vizionarea... si uite tot asa...

Anonymous said...

Un maroton o să fac şi eu, nu ştiu cu cine, cu prietena mea, cu soţul meu...chiar şi singură :).
În funcţie de preţul biletelor o să mergem la premieră sau la câteva zile după premieră, oricum ştim finalul.
Anul trecut am fost la film cu prietena mea şi cu 4 copii de cls a 1a sau a 2a şi a 4a şi a 5a.. Am zis că numai merg cu copii, să meargă mamele lor şi să le răspundă la întrebări :).

GZM said...

Stiti ca riscati sa deveniti amandoua cam patetice cu Twilight-ul vostru?
Auzi, santaj...=))))

CCAM said...

@GZM - stii emoticonul ala ce ridica o spranceana? Inchipuie-ti vreo 3-5 aici: /:) /:) /:).... Cat despre santaj, stii foarte bine ca nu ai nicio sansa! :-* :-*

Cristinab said...

tari si pe pozitie fetelor! imi place! ;)
neaparat o sa ma uit la film!
iar de Twilight nici nu se pune problema.
GZM, eu cred ca toata chestia asta Twilight e ca axa sinusului - urca coboara - pana la Twilight au fost doar filme horror cu vampiri (si ne placeau), acum hopa ca au sentimente. e ceva nou, si noi femeile suntem mult mai deschise spre nou decat barbatii [demonstrat stiintific]. dupa atat romance o sa vrem bad, very bad, bad vamps. nici eric si nici bill nu vor fi indeajuns de rai ca sa ne satisfaca. :D oricum unele filme ne intra pe sub piele si nu mai ies niciodata, indiferent ca peste ani le revedem si incepem sa radem "o vai! pe vremea aia eram innebunita dupa.. " nah... noi femiele :))

Stephany said...

Super curiosi, de fapt :))
Am auzit multe despre carte si chiar s-ar fi speculat ca ideea ar fi fost adaptata dupa Twilight, fiind mult prea asemanatoare. Acuma ... cine mai stie ?

Andreea said...

Chiar nu auzisem de aceasta carte/film pana acum :D,insa chiar imi place ce am citit si sper ca macar filmul sa-l vad curand,daca cu cartea va fi mai greu.

Simona said...

m-am apucat de curand de citit cartea si mi se pare interesanta :D m-am trezit aseara ca citisem nu stiu cate pagini si m-am decis sa inchei pana nu se facea prea tarziu. trecand peste momentele in care zombie se hranesc (not really my genre) cartea este marfa :D te face sa citesti incontinuu.

Unknown said...

Deci pana la urma este carte in romana? Daca nu cand apare?

CCAM said...

Nu, cartea e in engleza;