<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Thursday, October 25, 2012

Black Dagger Brotherhood in Romania

Se pare ca asteptarea celor deja prea nerabdatori care pandeau aparitia unei serii de succes "afara" se apropie de sfarsit.
Pe blogul LEDA a aparut prezentarea primului volum din seria Black Dagger Brotherhood: Dark Lover, in traducere Nopti de patima. Atentie! Nu e pentru cei mai tineri!


Prezentarea LEDA:

NOPŢI DE PATIMĂ, primul roman din seria FRĂŢIA PUMNALULUI NEGRU de J.R. Ward
Bestseller New York Times

Un vampir sexy şi tulburător întâlneşte o femeie curajoasă şi pasională. Suflete-pereche?

La adăpostul nopţilor din Caldwell, New York, se duce un război pe viaţă şi pe moarte între vampiri şi exterminatori. Populaţia civilă de vampiri, ameninţată de atacurile asasinilor fără inimă, este apărată de şase războinici care se luptă pentru supravieţuirea rasei lor formând temuta şi misterioasa Frăţie a Pumnalului Negru.

Dar niciunul dintre ei nu inspiră atâta teroare şi admiraţie printre duşmani ca Wrath, conducătorul lor, ultimul vampir pursânge de pe Pământ.

Atunci când unul dintre cei mai redutabili luptători este ucis, lui Wrath îi revine sarcina de a o iniţia pe fiica acestuia, jumătate vampir, jumătate om, în lumea tainică şi înfiorătoare a morţilor vii. Beth Randall se trezeşte astfel fără apărare în faţa necunoscutului senzual şi periculos care o vizitează într-o noapte cu ochii acoperiţi de umbre. Dar, curând, tânăra descoperă că atingerile lui stârnesc în ea senzaţii care întrec orice închipuire, dar şi o foame care ameninţă să îi devoreze pe amândoi…

„Un roman uluitor, care creează dependenţă din prima clipă. Această carte este un vârtej nebun de personaje captivante, dar şi o seducătoare poveste erotică. Am fost pe de-a-ntregul cucerită de Frăţia Pumnalului Negru. Dragi iubitori de romane dark fantasy, este tot ce aţi visat!” – Lynn Viehl, autoarea romanului If Angels Burn
„J.R.Ward a creat două personaje absolut minunate, un vampir sexy şi tulburător, chinuit de dureri sufleteşti, şi o femeie curajoasă, pasională, care se dovedeşte a fi sufletul lui pereche. Un adevărat regal pentru fanii poveştilor de dragoste! ” – Nicole Jordan, autoarea romanului Wicked Fantasy, bestseller New York Times
J.R. WARD, bine-cunoscută scriitoare americană de romance paranormal, este autoarea care conduce detaşat în clasamentul celor mai bine vândute cărţi de vampiri din lume, seria Frăţia Pumnalului Negru devenind în scurt timp de la apariţie bestseller New York Times. Este de asemenea câştigătoarea celebrului premiu RITA, acordat de Romance Writers of America. A absolvit Colegiul Smith, având o dublă specializare în istorie şi istoria artei medievale, precum şi Facultatea de Drept din Albany. Îşi aminteşte cu drag de perioada studiilor, mai ales de zilele petrecute în sălile întunecate ale bibliotecii, privind diapozitive cu tablouri vechi sau relicvarii. Înainte de a se dedica complet scrisului, a lucrat în domeniul medical în Boston, ocupând ani la rând un post de conducere în cadrul unuia dintre cele mai renumite centre medicale universitare din Statele Unite. Este atât de pasionată de scris, încât fericirea pentru ea înseamnă să stea toată ziua în faţa calculatorului şi să lucreze, în compania câinelui şi a războinicilor Frăţiei, bineînţeles.

15 comments:

LexyL said...

Yeeey!
De cand vreau sa citesc cartea asta:X
Un singur lucru nu pricep: ce se intelege prin tineri? :))

Anonymous said...

În sfârşit, încep seriile pentru adulţi!!!
Sper să mă prindă primul volum, deşi nu am aşteptări foarte mari în privinţa lui, în schimb, la următoarele volume aşteptările sunt mai mari.. Şi mai sper, să meargă cât de cât repede seria, deja sunt apărute 10 volume în State.

Anonymous said...

De traducerea titlului, no comment..

CCAM said...

@Lexy - eu as zice 18 ani si as scade, gandindu-ma ca tinerii din ziua de azi sunt mai emancipati, la 17,5 ani :D :D
Nu ma boscoroditi...

Vi le puteti achizitiona si pune la pastrare pana la varsta potrivita:D

CCAM said...

@Cristina E- pe mine nu m-a impresionat vol 1! DAR si volumul 1 de la Dark Hunter m-a dezamagit, iar urmtoarele mi-au placut - unele chiar foarte mult (am citit 7 sau 8)

Cat despre titlu, mda nu merita sa comentam...

Anonymous said...

Mi-ar fi plăcut mai mult să rămână la titlul original, având în vedere că este serie pentru adulţi.. Oricum, o vor citi şi cei sub 18 ani.
Mă bucur că Leda a cumpărat şi serii pentru adulţi, era şi timpul! Sper să le iasă socotelile financiare şi să meargă cu seriile până la ultimul volum apărut.

GZM said...

@Cristina Elena, daca nici melodia asta nu-ti place...

Anonymous said...

GZM, după ce o ascult îţi răspund sau nu..momentan nu dau drumu la muzică, deja m-am "certat" cu soţul meu că am acaparat pc-ul :)).. :D

GZM said...

Scuze!
Dar lasa ca ii incepe meciul la 10.:))

Anonymous said...

Au început deja :))..

GZM said...

Ma refeream la Steaua

Anonymous said...

Ştiu că te refereai la Steluţa, începe la 22:05, mă uit şi eu cu soţul meu la meciuri :).
Dar acum joacă Rubin şi meciurile de la 20:00.

Alexandra Ioana said...

ha,abiasteptam aceasta precomanda:X,sa incep seria,ca am auzit multe despre ea si o ador,si titlul suna foarte,foarte,binee ;;)

Alina P said...

In romana mereu suna ciudat numele cartilor, la fel si cu seriile...

Multumesc de stire :)

Andreea said...

Am 18 fara cateva luni ,deci merge :)).Si da.O asteptam si eu de muuulltt timp ca si alte continuari/carti:)) .Sper sa mi-o pot lua curand. <3