<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, September 15, 2012

Castigator Parerea Voastra

Nu a fost greu, nu-i asa?
Toate ati lasat comentarii pertinente si frumoase si recunosc ca ne-a fost greu sa alegem. Oricum, ca sa indulcim amarul am decis sa alegem doua castigatoare. Acestea sunt:

Kristall
Scylla
Kristall ai castigat un exemplar din Captiv in labirint de James Dashner; sper ca nu ti l-ai luat intre timp (am vazut ca te-ai inscris la Concursul Semifulger)
Scylla, sper sa-ti fi dorit sau macar sa nu ai Nici Moarta, Nici Maritata de Maryjanice Davidson pentru ca asta ai castigat.

 
Felicitari!
Nu uitati adresa in trei zile!

Stati pe aproape, mai vrem sa va dam de citit! 

9 comments:

JustLaugh said...

Felicitari!!!:)

Scylla said...

Mona,multumesc!Cu chestia asta mi-ati facut luna mai frumoasa.Si e cartea perfecta.Sunt sigura ca imi va placea :D

Unknown said...

bravo fetelor. eu nu prea am inteles cand deschidem un subiect trebuie sa vorbim despre cartiile din imagine sau despre cuvintele alese in general la rubrica parerea voastra

CCAM said...

@ Bia - despre problema pusa; prima data am vorbit despre prea mult asemanarile dintre coperti si care ar putea fi motivul si a doua oara despre copertile diverselor editii ale lui Frankestein. Bineinteles ca acesta e punctul de plecare si daca se ajunge la ceva mai detaliat cu atat mai bine. Ce conteaza este sa schimbam opinii si sa va spuneti parerea. Pentru ca e imposibil ca toti sa citim aceleasi carti ni se pare porivit sa dam "teme" de discutie.
Te asteptam in continuare, pentru ca ne intereseaza ceea ce credeti si vrem sa "premiem" pe cei care se implica si au curajul sa-si faca auzita vocea.

Cristinab said...

felicitari castigatoarelor si lectura placuta! :)

Unknown said...

Multumesc!
Imi doream cartea si chiar mi-ai facut ziua mai buna!

Unknown said...

Felicitari castigatoarelor!

<3

Geo. said...

Felicitari, fetelor! :*:*:*

Andreea said...

Felicitari fetelor:*!Lectura placuta>:D<!