<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Monday, September 24, 2012

FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE

ASTEPTAREA A LUAT SFARSIT!  Am stat cu totii ca pe ghimpi din cauza linistii de pe Leda! Acum ne putem trage sufletul: deja au fost anuntate aparitii viitoare si un link de precomanda a fost afisat.
Surpriza de azi este continuarea seriei Femeile din cealalta lume!

Prezentare LEDA:

După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.
Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.

5 comments:

Cristinab said...

am emotii! am asteptat volumul asta de multa vreme!
este frumoasa coperta aleasa de Leda!
abia astept link-ul de precomanda!

Scylla said...

Asta da o veste buna.Se pare ca toamna asta va fi plina de surprize placute :D

Unknown said...

hmmmm interesanta. spre rusinea mea nu am mai auzit de aceasta serie

CCAM said...

@Bia - Luna plina si A doua luna plina (premiul concursului anterior) sunt primele doua volume ale seriei.
Leda a preluat seria de la Tritonic si sa speram ca va fi de bun augur.

Anonymous said...

Coperta este superba, mai mai ca imi face pofta sa o precomand :)). Dar cum am facut cadou vol. 1, nu cred ca am sa mi-o cumpar.