<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, April 19, 2013

Concurs la sfârşit de săptămână: Setea si Voi astepta

Pentru că mâine e zi de şcoală ne-am gândit să începem mai devreme Concursul de sfârşit de săptămână. În plus, ca o consolare, vor fi două premii şi doi câştigători. Dacă aceeaşi persoană iese câştigătoare atunci va primi ambele cărți.

Pe lângă concurs vroiam să vă anunțăm că am dori ca pe 6 mai să facem un maraton de Paşte. Ne-am gândit că pe 5 Mai, Duminica Pastelui, veți sta cu familia, până pe 5 veți avea treabă sau veți fi plecați, dar pe 6 teoretic trebuie să fiți acasă pentru a vă pregăti de şcoală/lucru. V-ar plăcea un maraton?

Setea 
Descriere Editură:

Nu este greu să observi influenţa lui Stephanie Meyer asupra acestui roman: tatăl vitreg al Zarei a murit, mama ei nu poate avea grijă de ea, aşa că ajunge să locuiască cu bunicii într-un mic orăşel din Maine. Nick, un vârcolac chipeş, îi salvează viaţa dintr-un accident de maşină, iar pe de altă parte, ceva pare să se înfiripe între ea şi eminentul Ian, un coleg de liceu. Din păcate, pe urmele Zarei se află o prezenţă malefică - un rege al zânelor. Iar acesta nu este deloc o creatură inofensivă şi delicată. Atunci când regele nu are de partea sa o regină mai mult timp, dorinţa lui e una singură: să-şi satisfacă pofta de sânge uman, iar în cazul de faţă, curmând vieţile celor doi la care Zara ţine. Se va preda ea oare în faţa acestui pseudo-vampir pentru a-i putea salva pe cei iubiţi? O poveste plină de suspans despre sacricificii. 



Voi astepta
Descriere Editură:
 
ÎN MIEZ DE NOAPTE, ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL…
domnişoara Cressy stă ghemuită pe canapea ascultând jazz şi aşteptând cu înfrigurare un iubit misterios.

TONY RESECK, DETECTIVUL HOTELULUI…
primeşte o vizită nedorită din partea fratelui său, membru al unei bande de răufăcători, care îi cere să-l predea imediat pe musafirul anunţat.

DUPĂ DOAR O ORĂ DE LA SOSIRE…
ajutat chiar de detectiv, mult căutatul individ reuşeşte să iasă din clădire, dar nu şi să scape neobservat.

UN ANUNŢ TELEFONIC…
strânge ca într-o gheară inima lui Tony. În urma unui schimb de focuri…

În ianuarie 1935, povestirea Ucigaşul din ploaie îl prezintă pentru prima oară pe detectivul Philip Marlowe. Sarcastic, dur şi băutor de calibru, Marlowe rămâne un om al onoarei, un cavaler al secolului XX, cu di­plomă de universitate şi înclinaţii poetice. Douăzeci de ani şi şapte romane mai târziu, Marlowe devine sinonim cu termenul „detectiv particular”, iar crea­torul său, maestru abso­lut al şcolii americane hard-boiled a ro­manului poliţist.

Succes! 
a Rafflecopter giveaway

14 comments:

Oanaaa. said...

Foarte tare concursul! Succes si un weekend placut!

Andreea said...

Multumim pentru concurs :*

horade said...

Sunt 2 carti perfecte pentru un weekend...

Unknown said...

Multumim pentru concurs !!Cartile sunt superbe !Succes tuturor!

Unknown said...

Vă mulțumesc mult pentru șansă și țin să urez tuturor weekend plăcut și baftă !
Văd că aveți niște planuri extrem de generoase !

~ I still hope !~ said...

Suuuper! Multumiiiiim :*

Alexandra Ioana said...

Multumim fain pentru concurs >:D<
Succes tuturor participantilor ;)

bufnita pufoasa said...

Multumim pentru concurs

Katherine said...

Niste carti extraordinare. Despre 'Setea' am mai auzit dar cartea 'Voi astepta' nu am vazut-o niciodata. Multumim pentru concurs ;D

iobanicu said...

Multumim pentru cartile oferite!

Emilian S said...

Raymond Chandler este un clasic al policierului, iar Carrie Jones calca pe urmele Stepheniei Meyer.

Anonymous said...

Raymond Chandler este un maestru in seria romanelor politiste eu am in biblioteca Sora cea mica scrisa de el si e super. Ar fi minunat un maraton de concursuri pe6.preferabil sa anuntati si ora inceperii

giorgiana said...

multumesc pentru concurs..premiile sunt grozave..si ar fi frumos sa avem un maraton de Paste

Ralu said...

Mulţumim pentru toate concursurile generoase de până acum! Da, un maraton de Pa;te ar fi foarte frumos şi binevenit. Mă mir că mai aveţi nevoie de confirmarea noastră. ^_^