<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, October 26, 2012

INTERNATIONAL GIVEAWAY HALLOWEEN 4



Halloween e aproape. Încununăm sărbătoarea cu un concurs international.
Câştigătorul îşi va putea alege orice carte în valoare de maxim 13 Euro (sau echivalent dolari) de pe Book Depository sau Fishpound, atâta timp cât se afla in raza lor de livrare.

SUCCES!
 
The Halloween is almost here. We want to crowned it with an international giveaway.
The winner will be able to choose any book he/she wants up to 13 Euro (or equivalent U.S. dollars) from Te Book Depository, as long as he is in their delivery range.
To enter, please fill in the raffle below.

SUCCESS!

a Rafflecopter giveaway

54 comments:

Addicted to kryptonite said...

Nici una, nici alta.
Nu sunt de acord cu sărbătorile astea împrumutate, aşa că Halloween-ul îmi este indiferent

Niahara said...

Imi place la nebunie Halloween-ul datorita ideii pe care se bazeaza si a istoriei lui celte.

Andreea said...

Nu il sarbatoresc.Cand eram mai mica imi placeau felinarele acelea din dovleci,dar nu o consider o sarbatoare.

Michikit said...

Imi place Halloween-ul in mare parte din cauza filmelor, nu neaparat cele de groaza, dar si cele gen disney cu vrajitoare si vampiri si alte creaturi semi-spooky. :)) Sper ca are sens.

Cărți Alese said...

Imi place într-un fel sau altul că mă întâlnesc cu prietenii si ne uitam la filme, iar sperieturile sunt mai dese :)).

Alina P said...

Ador dulciurile si sa vad costumatii ciudate/frumoase/interesante pe facebook

Unknown said...

cred ca la halloween imi plac costumele dar ma deranjeaza ca la noi nu prea se sarbatoreste

marian said...

i love Halloween for the candy! :)

Anonymous said...

Imi place ca e creepy. Diferit de alte sarbatori, funny si un pic infiorator in acelasi timp. Si imi place chestia cu costumele. Dar cred ca ar fi fost mult mai dragut daca ar fi fost mai popular cand eram mica, acum parca nu prea mai are farmec..

dana71 said...

Pot sa declar ca "fenomenul" Halloween, l-am suprapus acum multi ani, atunci cand eram mica, cu seria de filme purtand acelasi nume, ce mi-a indus o stare de frica doar la vederea mastilor si costumelor sau la intrebarea "Trick or treat ?"...
Dar a trecut timpul si am crescut, astfel ca acum ma amuza si imi place "vanzoleala" prilejuita de pregatirile acestei vechi sarbatori celtice.

Megan said...

I love Halloween because of the delicious candy. It's on sale, too!

Sabryy said...

Mi se pare tare, pentru ca toata lumea se intrece care are un costum mai infricosator ^.^

LexyL said...

Probabil ca mi-ar fi placut, daca l-asi fi sarbatorit si eu vreodata :))) dar in sensul acela de mers costumat noaptea la casele oamenilor pentru bomboane. Petrecerile care se lasa cu batai si la care deobicei costumul e cat mai minuscul si deocheat nu se cheama ca ai sarbatorit ceva :))))

Unknown said...

nu am nicio treaba cu sarbatorile americane,asta nu imi place.imi plac obiceiurile si traditiile romanesti,sunt mai frumoase ca orice altceva.

Law said...

Imi place Halloween-ul, si mi-ar placea sa-l sarbatorim si noi aici in Romania.
Mi-ar placea sa merg si eu cu 'trick or treat' chiar daca am 17 ani deja :))

Adelina Eneșca said...

Nu il sarbatoresc dar e ceva nou si imi place ideea de Halloween :)

Geo. said...

Honestly, I've never watched Halloween from a perspective or another. I saw in movies how americans celebrate Halloween and how much fun they could get, but in here, in Romania... what do we do? We just throw a party somewhere in a club, dress a little to change our appearance and that's all.
In here it's lack of magic, really.
And btw, I have never been to a Halloween party. Maybe this is the reason why i'm not impressed...
Anyways, I don't love or hate it. It's just there, funny, blah, blah, but it's not impressing me!

Simona said...

Imi place Halloween-ul pentru ca e in ton cu toamna si e frumos sa vezi copiii mergand in "cautare" de dulciuri insa nu imi place cand se exagereaza cu costumele/decoratiunile caselor. Mi-ar place sa se sarbatoreasca si la noi :D

rosia_lady said...

I love Halloween because it is a beautiful scary day. I love the costumes and to read scary books.

Unknown said...

Iubesc Halloween-ul!! Toate constumatiile, decoratiunile! Il iubesc!

andra lavander said...

imi place Halloween-ul, mi-ar fi placut sa se sarbatoreasca si cand eram eu mica, nu am nimic impotriva sarbatorilor imprumutate si incer sa ma bucur in fiecare zi d ecate ceva, daca este si o sarbatoare oficiala sau neoficiala cu atat mai bine

Unknown said...

I love Haloween because it's a special day when we can become characters from stories.We can enjoy all the Haloween's customs.I am sad that this celebration doesn't belong to my country.Happy Haloween!!!

Ralu said...

Nici nu il urasc, dar nici nu prea ma dau in vant dupa Halloween. E enervant, totusi, sa vezi atatia oameni entuziasmati de aceasta sarbatoare imprumutata, in timp ce sarbatorile noastre originale sunt neglijate.

Ştefana Alexandra said...

Nu pot să spun că îl iubesc sau îl urăsc pentru că eu nu-l sărbătoresc. Dacă aş fi stat în America probabil ar fi fost alta situaţia dar în conddiţiile de faţă nu prea contează pentru mine Haloweenul, e doar o sărbătoare interesantă care nu e şi la mine în ţară.

Anonymous said...

Nu pot sa dau un raspuns, intrucat nu sarbatoresc Halloween-ul, ci doar Ziua Mortilor, cand merg sa duc flori la mormintele celor din familie.

dya_dyana said...

imi place mult halloween-ul pentru ca ne costumam in diferite personaje.

Unknown said...

Nu-l iubesc, dar nici nu-l urasc. Sunt neutra.

alexa ioana said...

categoric nu-l urasc, dar nici nu-l iubesc. din pacate la noi in tara nu se sarbatoreste:( mi-ar fi placut sa incerc un machiaj creepy si sa sperii lumea:D

Yume said...

Mie una imi place mult si imi pare rau ca nu este mai raspandita si privita mai frumos...deoarece este o sarbatoare care abi incepe sa prinda radacini sub alta forma de cat este stiuta. Ar fi mult mai fain ca in noaptea de halloween copiii, tinerii si/sau adultii sa o sarbatoasca in stil strain..prin costumatii si petreceri..pe langa o distractie frumoasa, faptul ca vezi atatea persoane costumate da un aer mai mistic si mai fermecat noptii

Unknown said...

Mie imi place Halloweenul pentru ca este singura zi din an in care fiecare persoana are ocazia sa se deghizeze si poate speria oamenii. Imi place ca este singura zi din an in care nu ne mai temem de monstrii, ci devenim unul dintre ei.

Unknown said...

Halloween-ul este "inima" anotimpului de toamna, te costumezi și colinzi din ușă în ușă zâmbind mereu, sau primești colindători, e asa o bucurie :x

LoStInDr3aMs said...

de ce sa nu-mi placa Halloween-ul???e o sarbatoare foarte interesanta...bine mai degraba imi place cum se sarrbatoreste in america...costumele si petrecerile in case creepy...sa nu uitam de dulcuri si de celebra replica"trick or treat"...perioada plina de filme de groaza sau fantasy...intalnirile cu prieteni si povestile de groaza>:)
multumim pentru concurs!

Lia Oxanne said...

Nu pot spune daca iubesc sau urasc Halloween-ul, pentru ca, asa cum au spus si ceilalti, nu e sarbatoarea noastra dar imi place povestea de background, de unde a aparut totul :)

Emilian S said...

Este un "ritual", care a prins si la noi in ultimele decenii, caruia eu ii gasesc farmecul sau prin costumele purtate de copii sau adolescenti, in cautarea unor dulciuri...

Unknown said...

Because Hallooween is always hun. As a little kid I always loved candies, and now it's more about the parties and hanging with my friends and watching Horror movies.

Thanks for the giveaway.

Diana said...

Iubesc Halloween-ul mi se pare atat de misterios.

Sookie said...

Imi place Halloween-ul deoarece, pentru o perioada scurta de timp, poti pretinde ca esti....altceva :) Poti sa aduci la viata creaturi fantastice precum vampiri, vrajitoare, fantome etc. Si iti trebuie o sarbatoare speciala ca sa faci asta, fiindca altfel zice lumea ca ai luat-o razna :)

Unknown said...

Imi place Halloween-ul din cauza costumelor si as vrea sa se sarbatoreasca si la noi si sa mergem si noi pe strada costumati si sa primim bomboane si chestii de genul asta.

Smiling Miss said...

I love Halloween because we can do all trick or treat:X. So, a lot of candies and spooky costumes:D

Larisa said...

Mi-e indiferenta sarbatoarea asta, nici nu imi place, nici nu o urasc, dar nici nu o celebrez.

Anonymous said...

imi place halloween-ul pentru ca ma pot costuma cat mai ciudat posibil si pentru ca se impart dulciuri, dar sarbatoresc si sfantul andrei, sarbatoarea romaneasca corespondenta. :D

Lucian Andrei said...

Ador Halloweenul ! Mi-am cumparat dovleci ca sa-i decupez si sa-i tranform in felinare pentru noaptea de Halloween si abia astept sa plec deghizat impreuna cu prietenii mei la strans de dulciuri !
P.S. Cioc ! Cioc ! Cioc ! Trick or treat ?

Iulya Elena said...

Imi place la nebunie :X

Stephany said...

Ador Halloweenul , chiar daca este o sarbatoare imprumutata. Pur si simplu imi place ideea aceasta de gothic si costume si monstri , etc. Chiar mi-as dori sa devina sarbatoare oficiala , si sa vad monstruleti costumati alergand pe la case dupa bobonele :))

hellena said...

Este un "fenomen" dragut, care te binedispune prin copii care vor sa te sperie prin costumele lor si iti cer dulciuri, prin urmare imi place Halloweenul !

Anonymous said...

Da si mie mi-ar placea sa o avem ca sarbatoare in toate privintele..chiar mi-ar place ca oamenii costumati sa umble cu colindu' ca de carciun..Imi place halloweenul caci e un fel de evadare...e ceva destul de dragut,o data in an cand esti ceea ce vrei.(int341)

Tyna said...

Chiar daca sarbatoarea nu provine de la noi..o iubesc!are mult mister...uuuu.....

Lynn K. said...

The awesome spooktacular decorations in shops! :)

horade said...

Imi place Halloweenul prin ceea ce reprezinta el si cum isi destainuie misterele.
Trick or treat ? :)

Dovile said...

I like it, because you can dress up as a monster and not look weird.

Unknown said...

IUBESC DULCIURILEEE DECI IUBEST FOARTE TARE ACEASTA SARBATOARE

Marmo said...

I love Halloween because it gives us a chance to be someone else for a night , someone darker that is usually hidden underneath .

iobanicu said...

Imi place Halloweenul si tot ceea ce tine de aceasta veche sarbatoare. Daca as mai fi copil, cu siguranta m-as imbraca in costume care sa sperie orice fiinta vie si as pleca la vanatoare de dulciuri... :)

Aline Tobing said...

I don't celebrate Halloween so I can't say that I love or hate it. Sorry for all Halloween fans but for me it's a waste of time ;p