<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, June 20, 2014

Concurs (RO) SLAM de Colleen Hoover

Publicat: 18 iunie 2014
Traducere: Cristina Buzoianu

Descriere editura:

Un roman ca niciun altul, unic… Citiți-l numaidecât! - Tammara Webber, autoarea bestsellerului

E ușor să te iubesc

Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbește despre suferința tulburătoare a unei familii sfâșiate de tragedie și legăturile complicate pe care aceasta le naște între doi îndrăgostiți.

După moartea neașteptată a tatălui ei, Layken, de optsprezece ani, rămâne singurul punct de sprijin atât pentru mama sa, cât și pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternică și plină de viață, dar, în sinea ei, simte cum își pierde speranța pe zi ce trece.

Apariția unui tânăr schimbă totul. Mutându-se în celălalt capăt al țării, Layken face cunoștință cu vecinul ei, de douăzeci și unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. În doar câteva zile, între ei se înfiripă sentimente puternice și, în sufletul lui Layken, speranța prinde un nou contur.

Dar, după o primă întâlnire plină de trăiri intense, soarta îi lovește în plin, când o dezvăluire șocantă pune capăt noii lor relații. Interacțiunile zilnice devin insuportabile, în timp ce ei se străduiesc să găsească un echilibru între sentimentele ce îi unesc şi secretele ce îi despart.

COLLEEN HOOVER este autoarea bestsellerului Hopeless. Fără speranță, apărut la Editura Epica. Colleen locuiește în Texas, împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor. O puteți vizita pewww.colleenhoover.com

Castigatorul a fost anuntat pe 5 iulie
a Rafflecopter giveaway

8 comments:

Anonymous said...

Yay!! Thank you, thank you, thank you! :X Multumim mult pt concurs! Inca n-am citit nimic de Colleen Hoover, dar mi-ar placea ca Slammed sa fie prima carte. :D

AliceNeko said...

WOW! Multumim pentru concurs.

Unknown said...

Sa fie oare o coincidenta faptul ca aceasta carte se afla pe lista mea cu carti pe care trebuie sa le citesc vara aceasta? :3
Multumesc foarte mult de concurs! ♥

Roxi. said...

Am auzi ca este superba aceasta carte! <33 Defapt toate cartile de la Epica sunt.Nu am avut sansa sa citesc nicio carte scrisa de Colleen Hoover ,pana acum :\.Cine va castiga cartea va fi o norocoasa/un norocos!

O. said...

Sunt innebunita dupa Colleen Hoover!!<3 Multumim pentru concurs!

Lupu Diana said...

OMG, Ador aceasta carte, de fapt ador toate cartile scrise de Colleen Hoover <3

Unknown said...

Inca nu am citit nimic de Collen Hoover, dar aceasta carte mi-a starnit interesul si abia astept sa o descopar

Unknown said...

Multumim pentru concurs!