<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, November 3, 2012

Aparitii "externe" noiembrie II



Ce spuneti?

14 comments:

natașa said...

Prea multe carti... prea putin timp...

Anonymous said...

Mona, esti rea :))..
Am vazut dintr-o privire 3 carti pe care mi-ar placea sa le citesc.. Nici nu mai ma uit..

Geo. said...

Am impresia ca vrei sa-mi provoci un stop cardiac or something...

CCAM said...

@ Cam asa ceva :D :D :D

CCAM said...

@Cristina E - Care sunt cele 4? Daca vrei sa ne spui ;;)

Alexandra Ioana said...

prea,prea,multe cartiii:X:X,toate una si unaaa:X:X

Cristinab said...

CORECT! Prea multe carti... prea putin timp...

Anonymous said...

Cartile care le-am vazut la prima vedere si mi-au atras atentia sunt: Enslaved, Night's Darkest Embrace si Lord's Fall. Si cu cartea lui Kresley Cole din prima postare este un adevarat festin pentru mine ;).
M-am uitat acum si pe Goodreads, sa vad ce este cu aceste carti mai exact :). Cate serii si carti pentru adulti sunt pe piata... Ar trebui sa ne transformam si noi in ceva, sa avem timp sa citim atatea carti si serii :)).. In zombie poate :)?

CCAM said...

@Cristina E - :)) nu in zombie, nu am mai intelege nimic din ceea ce citim si nici nu ne-am mai da seama ce-i aia carte.. stii tu, chestia cu creierul putrezit..=))
As merge pe mana vampirilor cu cartile :)) sau pe o excelenta selectie a cartilor si organizare a timpului... ar functiona.. teoretic

Anonymous said...

Ideea cu selecţia cărţilor şi timpul nu ştiu ce să zic..în condiţiile în care sunt foarte multe cărţi apărute pe care îmi doresc să le citesc şi cele care vor mai apărea dea lungul timpului.. Plus că, am şi zile în care nu mă pot concentra pe citit, ca săptămâna asta şi fac pauză..
Am făcut trimitere la zombie gândindu-mă la GZM.. Vampirii sunt mai mult decât ok. :))

CCAM said...

@Cristina E - am inteles aluzi :)), dar evaluam avantajele speciilor :))

Unknown said...

carti carti....multe carti:)))

CCAM said...

@ank_adaus - noi am pus rafturile direct pe perete. Expresia "o biblioteca cu rafturi" deja nu mai e tocmai gresita avand in vedere ce se vinde drept corp de biblioteca

Yume said...

de ce carti...ce de povesti fascinante...si cat de mult vreau sa le citesc cam pe toate :D ...numai timp si bani sa ai :P