<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Tuesday, April 23, 2013

Giveaway Happy Birthday Shakespeare!

Happy Birthday Shakespeare!

History Chanel:

„Did You Know?: According to tradition, William Shakespeare was born in Stratford-on-Avon on April 23, 1564. It is impossible to be certain the exact day on which he was born, but church records show that he was baptized on April 26, and three days was a customary amount of time to wait before baptizing a newborn. Find out more here:”


If you want to win The Complete Works of William Shakespeare, please, fill the form below:
The Giveaway is INTERNATIONAL as long as The Book Depository ships to you for free

a Rafflecopter giveaway

7 comments:

natașa said...

Mă bucur așa mult că organizați astfel de concursuri! :) Felicitările mele!

Unknown said...

Si eu zic la fel.Chiar azi am ascultat pe Radio Cultural cateva date despre viata lui Shakespeare.Ii admir opera si vreau sa o citesc.

Anonymous said...

multumim pentru concurs! sunteti foarte tari ca oferiti si literatura "grea"! nu vreau sa fiu carcotasa, dar trebuie sa va atrag atentia asupra unui amanunt esential: pe 23 aprilie se comemoreaza moartea lui Shakespeare, nu se sarbatoreste ziua lui de nastere! :)))) chestia e ca, de fapt, nici nu se stie exact cand s-a nascut, dar, oficial, ziua lui de nastere se sarbatoreste pe 14 martie. :D de ce va zic asta, pentru ca titlul postului vostru este "Happy birthday, Shakespeare!"

GZM said...

Daca nu ai fi carcotasa, asa un pic, si ai apasa link-ul ai intelege. Chiar si la o simpla apasare de buton pe net ai sa gasesti tot 23 aprilie. Da, este ziua mortii, dar tinand cont de ziua cand a fost trecut in catastifele bisericii ca botezat, s-a hotarat sa fie 23 ziua de nastere. :)

GZM said...

Asa ca, fara suparare, v-as ruga sa nu mai cititi in diagonala textul. Daca tot iubiti cartile, mai multa atentie textului si mai putin pozelor. :)

Katherine said...

Ce coincidenta ;D Acum cateva zile am terminat Romeo si Julieta, din curiozitate.Intotdeauna am admirat opera lui Shakspeare. Va multumim de Giveaway ;D

Cristinab said...

multumim pentru concurs!
succes tuturor!