<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, April 18, 2014

Concurs RO - Enders de Lissa Price

Descriere editura:

Citiţi continuarea romanului Starters!

STARTERS: În urma războiului biologic care a decimat locuitorii de vârstă medie, Los Angeles-ul a rămas populat doar de tineri şi... bătrâni.
Ca să facă rost de bani pentru a-şi ajuta fratele bolnav, Callie, în vârstă de şaisprezece ani, face un pact periculos: merge la Banca de Corpuri şi acceptă să îşi închirieze trupul unor bătrâni înstăriţi care plătesc pentru a redeveni, chiar şi pentru scurt timp, tineri.

[T]inerii cărora li s-au implantat cipuri continuă să fie controlaţi şi manipulaţi de Enderi. Callie este urmărită de o fiinţă sinistră! Nu mai ştie ce e real şi ce e fabricat în existenţa ei, dar este pregătită să lupte pentru adevăr şi o viaţă normală. Cu orice preţ!

O poveste inteligentă, inventivă, care te ţine în alertă! -- Dean Koontz

Răsturnările de situaţie se ţin lanţ, nu veţi avea timp să respiraţi. O lectură intensă, superbă, tulburătoare... cu un final care va răsplăti cititorii. -- Kirkus Reviews

Plin de adrenalină! Fanii Starters vor fi înrobiţi! -- Booklist

Volumul de debut al Lissei Price, Starters, este publicat în peste treizeci de ţări şi a fost inclus în lista International Reading Association 2013.

Starters a câştigat Crimezone Best YA Thriller Award în Olanda, Premiul Eselsohr pentru cea mai bună carte dedicată adolescenţilor în Germania şi apare în majoritatea listelor de recomandări de lectură ale bibliotecilor americane, dar şi în topul preferinţelor cititorilor pe site-urile Barnes&Noble, Goodreads, Amazon.

a Rafflecopter giveaway

3 comments:

O. said...

A mai fost un concurs cu aceasta carte,dar nu am reusit sa o castig.Poate acum voi avea noroc.Multumim pentru concurs!

Roxi. said...

Am auzit foarte multe despre aceasta serie <3 si chiar mi-ar plcea enorm sa o citesc.Multumim pentru concurs. :)

Simona said...

Prima carte mi s-a părut destul de interesantă şi sunt curioasă ce se întâmplă în continuare! Am aşteptări mai mari de la volumul al doilea! :D