<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, September 6, 2013

Concurs Strada Dublin de Samantha Young

Descriere editura:

Tot ce vrea ea este prezentul.
Însă viitorul îi rezervă o surpriză...


New York Times bestseller


Jocelyn Butler a fugit ani întregi de trecutul său. Însă bărbatul seducător pe care îl cunoaşte o va dezbrăca de toate... secretele.
Acum patru ani, Jocelyn Butler şi-a lăsat în urmă trecutul dureros şi a plecat din Statele Unite în Scoţia, pentru a lua totul de la capăt.
S-a hotărât să-şi îngroape suferinţa şi să meargă înainte fără a se mai implica în nicio relaţie.
Pare mulţumită să ducă o viaţă retrasă până în clipa în care se mută într-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaşte un bărbat care zguduie din temelii lumea ei păzită cu grijă.
Braden Carmichael obţine întotdeauna ce vrea. Ştiind cât de sceptică este Joss privind orice fel de relaţie, Braden îi propune un aranjament sexual care să satisfacă atracţia intensă dintre ei şi care să le ofere în acelaşi timp libertate totală.

EROTISM. SENZUALITATE. ROMANTISM.

«Apoi m-a cuprins în braţe, lipindu-şi o mână de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sărut disperat, dar nu-mi puteam da seama dacă era disperarea lui sau a mea. Dar ştiam că nu fusesem sărutată niciodată aşa, atât de adânc, atât de pasional. Nu era un sărut delicat, ci o încercare de a ne cufunda unul în celălalt.»

«O carte plină de senzualitate... Jocelyn Butler luptă să se regăsească pe sine şi să creadă din nou în forţele sale.» USA Today

«Admirabil scrisă, Pe strada Dublin are exact amestecul potrivit de erotism, senzualitate şi romantism.» Once Upon a Twilight

Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.
Daca doriti editia in limba romana, va puteti inscrie in concurs. Trebuie insa sa aveti peste 18 ani si ... sa completati formularul de mai jos.

Succes!

18 comments:

Unknown said...

multumim pentru concurs!

Unknown said...

Ma bucur ca am ocazia sa particip la un nou concurs cu o carte minunata(pe care mi-o doresc de mult) asa ca voi.Sunteti cei mai buni.Multumesc

horade said...

O noua carte plina de erotism...!

Alexandra Ioana said...

Multumim frumos de concurs :D
imi doresc enorm de mult cartea, sper sa am noroc

LAURA LOREDANA MYRVOLD said...

O carte pe gustul meu si pe care mi-o doresc sa o citesc. Multumim frumos "Mythical Books" pentru posibilitatea de a participa la acest concurs !

bufnita pufoasa said...

Multumim pentru concurs!

Unknown said...

super:)

alexa said...

Ms petru concurs.

Unknown said...

Imi plac citatele scrise, m-au facut sa imi doresc sa citesc cartea, ;)

Unknown said...

Multumim frumos pentru concurs!

Oanaaa. said...

Hehe, nice one! Good luck everybody!

Anonymous said...

chiar vreau să citesc cartea aceasta :)

Unknown said...

Mulțumim pentru concurs!

Anonymous said...

SUNT MAI FRUMOASE copertile lor :( dar nu-i nimic,atata timp cat subiectul e interesant ;) multumim pt concurs

Unknown said...

Multumim pentru concurs/ Succes!

Unknown said...

Multumim pentru concurs :)

Ceva neinteles said...

Multumesc pt concurs!

Unknown said...

Multumim "Mythical Books" pentru concursurile minunate! :)