<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, September 28, 2013

Concurs The Bone Season de Samantha Shannon (cu autograf)

Ieri, 27 septembrie, impreuna cu Cristina, am avut placerea de a o intalni pe tanara autoare a cartii The Bone Season cu ocazia lansarii in Romania a volumului  de catre editura Trei. Si pentru ca nu v-am uitat, va oferim posibilitatea de a castiga un exemplar cu autograful autoarei.

Descriere editura
(preluat de pe site Elefant.ro)

Aceasta carte face parte din colectia Fantasy a editurii Curtea veche.

Paige Mahoney, in varsta de 19 ani, lucreaza in lumea interlopa din Scion, Londra, al carei nucleu se afla in zona Celor Sapte Cadrane, fiind angajata lui Jaxon Hall. Jobul ei: sa scotoceasca dupa informatii, patrunzand in mintile celorlalti. Asta, pentru ca Paige este Calatoare onirica, o specie rara de clarvazatoare. In lumea ei, comite inalta tradare numai prin simplul fapt ca respira.

Intr-o zi ploioasa, viata ei se schimba pentru totdeauna. Atacata, drogata si rapita, Paige este trimisa in Sheol, fostul oras Oxford - tinut secret vreme de 200 de ani si controlat acum de puternica rasa a Refaitilor, venita dintr-o alta lume. Paige ii este incredintata Custodelui, un Refait cu scopuri misterioase. El e stapanul ei. Maestrul. Si inamicul natural. Dar daca Paige vrea sa-si recastige libertatea, trebuie sa accepte reeducarea, in aceasta colonie penitenciara in care a fost condamnata sa traiasca pana la moarte.

Romanul The Bone Season da viata unei fascinante eroine din universul urban fantasy. Si ne-o aduce in atentie pe Samantha Shannon, o scriitoare surprinzator de tanara, cu o imensa energie si o imaginatie debordanta, care creeaza prin acest remarcabil debut o realitate noua si indrazneata.

Samantha Shannon s-a nascut la Londra, in 1991. A inceput sa scrie la varsta de 15 ani. Intre 2010 si 2013, a studiat limba si literatura engleza la St Anne’s College, Oxford. In 2012, Women of the Future Awards a nominalizat-o la The Young Star Award.

The Bone Season este primul ei roman, iar pana la aparitia acestei editii drepturile de publicare fusesera vandute in peste 20 de tari.


a Rafflecopter giveaway

5 comments:

meduza said...

Uau! Multumim pentru concurs!

Deathnote said...

Chiar o vreau ;)

Unknown said...

THANKS FOR THE CONTEST

Bianca said...

Grozav! Mulţumim! :D

Andreea said...

Felicitari castigatorilor!