<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friday, September 13, 2013

Concurs la sfarsit de saptamana Chestiunea Finkler de Howard Jacobson

Descriere editura:

Julian Treslove, un fost producător de radio la BBC, şi Sam Finkler, un cunoscut filosof evreu, scriitor şi vedetă de televiziune, sunt prieteni vechi. În pofida unei relaţii tensionate şi traiului foarte diferit, cei doi n-au pierdut legatura - şi nici cu fostul lor profesor, Libor Sevcik, un ceh întotdeauna mai îngrijorat de restul lumii decât de treaba lui. Acum, atât Libor, cât şi Finkler sunt văduvi şi împreună cu Treslove iau masa în spaţiosul apartament al lui Libor din centrul Londrei. Este o seara dulce-amară în care fiecare protagonist îşi aminteşte de vremurile în care iubeau, înainte de a deveni taţi, înainte de despărţiri, înainte de a trăi cu frica în sân pentru ce ar putea pierde. E mai bine oare să treci prin viaţă fără să cunoşti fericirea chiar deloc? Treslove descoperă că nu are lacrimi îndeajuns pentru tot ce au pierdut prietenii sai. Şi, ca în fiecare seară, exact la ora 11.30, în drum spre casă, ezită un moment în faţa ferestrei unui magazin de viori, moment în care este atacat. Acest atac schimbă totul.

Succes!

8 comments:

Larisa said...

Multumim pentru concurs!

Unknown said...

Multumim pentru concurs!!

alexa said...

O carte interesanta. Ms de concurs

Andreea said...

O carte care mi-ar placea sa o citesc.

LAURA LOREDANA MYRVOLD said...

Cartea pare interesanta si plina de suspans, mi-ar place sa o citesc! Multumim pentru concurs !

horade said...

Multumim pentru acest concurs,

Unknown said...

multumim pentru concurs!

Anonymous said...

CHIAR DACA nu am auzit asa de multe despre aceasta carte,mi-ar placea s-o citesc.imi plac mai toate genurile de carti ;)