<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, December 14, 2013

Concurs la sfarsit de saptamana - K. Arta iubirii de Hong Ying

Descriere editura:

Publicat în peste douăzeci şi cinci de ţări, încununat în Italia, în 2005, cu prestigiosul Premio Roma, aflat pentru mai multe săptămâni în fruntea listelor de vânzări din Germania şi Marea Britanie, K. Arta iubirii porneşte de la o poveste adevărată, reinventată cu o extraordinară intensitate.

În China anilor treizeci, Julian Bell, nepotul Virginiei Woolf şi răsfăţatul Grupului Bloomsbury, o întâlneşte pe misterioasa scriitoare Lin Cheng, considerată o Katherine Mansfield a Orientului. În timp ce armata japoneză face raiduri sângeroase într-o ţară slăbită de războiul civil, Julian încearcă să pătrundă tainele culturii chineze, sperând ca această experienţă să-i aducă şi cunoaşterea de sine. Lin îl iniţiază în vechea Artă daoistă a iubirii, prin care senzualitatea devine treaptă în evoluţia spirituală. Ciocnirile între civilizaţii, între yin şi yang, între tradiţie şi modernitate creează un câmp de tensiune în care povestea lor de dragoste rezistă tocmai prin fragilitate. Julian simte însă chemarea revoluţiei, visându-se un om de acţiune, pe când Lin contemplă gândul sinuciderii, ca evadare dintr-o căsnicie stearpă şi o lume care nu se poate hotărî între vechi şi nou.

Daca o doriti, completeti formularul!
Succes!
(Nu uitati de concursurile de Craciun!!) a Rafflecopter giveaway

7 comments:

Lupu Diana said...

Nu am mai auzit de aceasta carte, dar pare interesanta.
Multumesc pentru concurs! :)

Catalina Mihaela said...

Mi se pare interesanta cartea.M-a atras titlul,in special.Cred ca voi participa si eu.

Larisa said...

Multumim pentru concurs, autorii asiatici scriu de obicei foarte frumos despre iubire si cred ca este o carte interesanta.

BlackstarGirl said...

Multumim pentru concurs! Pare o carte interesanta. :)

Lupu Diana said...

Nu am mai citit nicio carte scrisa de un scriitor asiatic si sper ca aceasta va fi prima <3

horade said...

Senzualitatea si devotamentul sunt elemente importante in arta iubirii la chinezi si japonezi, astfel ca orice carte care iti dezvaluie aceste sentimente ale popoarelor asiatice, iti va aduce un sentiment de frumos in interior.

Roxi. said...

Imi place foarte mult titlul ! :) Multumim pentru concurs.