<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Wednesday, December 25, 2013

Concurs Sarbatori (3) Ultima vrajitoare din Transilvania (vol.1 si 2) de Anna Vary

Descriere editura:

VOLUM 1: Alexandra, o adolescenta rebela, este trimisa de parinti sa isi petreaca vacanta de vara intr-un sat din Transilvania, pentru a fi indepartata de o iubire considerata imorala. Odata ajunsa in V., ea este atrasa de povestile localnicilor legate de o crima savarsita in urma cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzata de incest si vrajitorie si ucisa in padure. Alexandra porneste pe urmele contesei, hotarata sa afle ce s-a intamplat cu adevarat. Castelul ascunde mistere la fiecare colt... Pe masura ce fapte si personaje stranii ies la iveala, Alexandra isi da seama ca are in comun cu frumoasa vrajitoare mai mult decat si-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secreta si interzisa. Va reusi Alexandra sa salveze aceasta iubire si in final propria viata, sau va avea soarta tragica a Anekei?

Doua lumi distincte se intrepatrund: lumea adolescenrilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate.

Un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri.

VOLUM 2: Aceasta carte face parte din colectia Cartile Arven a editurii Herg Benet.

Dupa intamplarile petrecute in V., Alexandra incearca sa redevina adolescenta normala de dinainte de a fi prinsa in povestea contesei-vrajitoare. Insa Mathias apare surprinzator la usa ei, aratand cu 10 ani mai tanar si fiind perfect adaptat la decorul si viata de noapte din Bucuresti. Mathias nu este insa singurul care revine… Alexandra se trezeste intr-un triunghi de forte intunecate, iar rapirea Norei, fiica Lorenei, este doar inceputul pentru o serie de intamplari infricosatoare. Pana sa se dezmeticeasca, Alexandra ajunge din nou in satul V., pe care-l gaseste schimbat, cu atmosfera lui tihnita complet evaporata, devenind un fundal pentru crime, iubiri regasite, razbunari. Noi figuri, intunecate si diabolice, isi fac aparitia in miezul povestii. Vor reusi Mathias si Alexandra s-o impiedice pe Aneke sa-si realizeze planurile malefice?

Doua lumi distincte se intrepatrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate.

Un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri.

Daca le doriti, completati formularul Raffle:
a Rafflecopter giveaway

7 comments:

Unknown said...

De mult imi doresc sa citesc aceste carti! Sper sa am noroc!
SARBATORI FERICITE! :) :* :)

Lupu Diana said...

Multumim pentru concurs!
Craciun Fericit! :)

giorgiana said...

Multumim, un Craciun magic va doresc!

alexa ioana said...

multumim pentru concursuri si Sarbatori fericite !!

Unknown said...

Eu sunt din Transilvania :D
Mi-ar placea foarte mult sa citesc cartile. Par mega interesante ♥

Roxi. said...

Imi plac mult toate cartile puse de voi la concursuri.Inclusiv acestea. :)

Anonymous said...

Am dat de cartile aastea peste tot, oriunde vedeam cu ochii:)) Dar niciodata nu au ajuns in mainile mele. Am citit recenzii, descrierile, si multe alte pareri ale altor oameni, si asta m-a facut sa vreau sa le citesc. Nu cred ca am mai citit vreodata o carte asemanatoare.