<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Monday, November 23, 2015

RO - Inscrieri Hop Cadouri de Craciun, editia a 2-a


Pentru că ediția de anul trecut a acestui HOP a fost un succes, am hotărât să-l organizăm și anul acesta. Știm că foarte multe bloguri organizează concursuri cu ocazia sărbatorilor de iarnă și ne-am gândit să le strângem pe toate într-unul singur, intitulat „CADOURI DE CRĂCIUN”. HOP-ul este o modalitate excelentă de a promova autori, edituri, librării, cărți preferate și de a ne mări numărul de vizitatori ajutându-ne unul pe celălalt. 

REGULI

1. HOP-ul începe pe 6 decembrie la ora 00.00 și se încheie pe 25 decembrie la ora 24.00. Toate concursurile trebuie publicate până la data începerii. (Este de preferat să le postați în seara de 5 decembrie. Dacă folosiți Rafflecopter, programați-l să se încheie pe data de 26 decembrie la ora 00.00.). Blogurile care nu au postat pana pe 6 decembrie la ora 12.00, vor fi excluse din listă.

2. Bannerul „Cadouri de Crăciun Hop” trebuie să fie inclus în postarea de concurs.

3. Includeți lista de bloguri participante la sfârșitul postării de concurs SAU faceți trimitere cu link la LOC VIZIBIL în interiorul postării către postarea organizatorului. (toate informațiile necesare vor fi trimise de către organizatori prin e-mail, fiecărui blog participant).

4. Fiecare blog trebuie să organizeze un concurs special pentru acest HOP. Blogul participant este direct responsabil de organizarea și desfășurarea propriului concurs, precum si de alegerea câștigătorului și trimiterea premiului.

5. Premiul concursului trebuie să fie o carte sau un alt obiect legat de cărți (semne de carte, etc.). Puteți folosi cărți oferite de edituri, de librăriile online, de autorii preferați (români sau nu), cărți noi, cărți personale sau orice altceva doriți să oferiți drept premiu.

6. Blogul participant trebuie să specifice categoria de vârstă în care se încadrează premiul (Nu oferiți copiilor cărți pentru adulți).

7. Autorii sunt bineveniți.
PENTRU INSCRIERI 
COMPLETATI FORMULARUL DE LA SFARSITUL LISTEI LINKY
Răspândirea veștii despre acest concurs este încurajată și apreciată.

No comments: