<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Wednesday, December 25, 2013

Concurs Sarbatori (1) Dublura de Tess Gerristsen

Descriere editura:

Cum ar fi sa descoperi intr-o zi ca mai exista o persoana identica cu tine? Sa simti ca lumea pe care o cunosteai, cu care te-ai obisnuit, capata noi coordonate, neprevazute? 

Doctorul legist, Maura Isles se intoarce intr-o seara acasa, de la o conferinta din Paris, si ii gaseste pe toti cei apropiati ei socati si zdruncinati. Motivul - o femeie ucisa intr-o masina, chiar in fata casei ei, ii seamana leit, este copia ei fidela. Acum nu-i mai ramane de facut decat sa descopere misterul din spatele acestei femei, sa dezgroape un trecut misterios si dureros ce tine de conditiile in care s-a nascut, scotand la lumina, in acelasi timp, un criminal in serie, crud si foarte inteligent. Cartea nu este un simplu thriller, ci merge in profunzimea sufletului omenesc, infatiseaza trairi puternice, este o adevarata lupta, lupta pentru supravietuire, in cazul Matildei Purvis, pentru o viata intregita, a Maurei Isles, si pentru adevar, in cazul detectivei Jane Rizzoli. Aceste trei femei extraordinare imbina armonios puterea si sensibilitatea, duritatea si blandetea, tenacitatea si ezitarea... Un roman pe care va fi greu sa il lasi din mana pana la sfarsit.

Daca o doriti, completati formularul Raffle:

a Rafflecopter giveaway

8 comments:

Unknown said...

Foarte frumoasa si interesanta cartea.
Craciun fericit!

Catalina Mihaela said...

Interesant subiectul cartii.Cred ca voi participa si eu la concurs.Imi plac astfel de carti.

Va urez Craciun fericit! :)

Anonymous said...

Woow, ceva nou. In viata mea n-am vazut cartea asta,si nici pe aceea...Lucas. As vrea sa le citesc :x Sunt foarte interesante.

Praf de stele said...

Suna foarte bine descrierea. :)
Multumim mult pentru concurs!! Sarbatori fericite!! :D

Unknown said...

SARBATORI FERICITE!

Lexi said...

Crăciun Fericit si multumim pt. concurs! <3

Lupu Diana said...

Multumim pentru concurs!
Sarbatori fericite! :)

Roxi. said...

Multumim mult pentru concurs! :)
O astfel de carte chiar merita citita.