<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, August 24, 2013

Concurs Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere de Jennifer E. Smith

Descriere editura:

Cine şi-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimba totul?

Pentru tânăra de şaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York şi e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătoreşte, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei.
Apoi, aşteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor.
Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley şi Oliver se pierd unul de altul în aglomeraţia din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună?

Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver ne vorbeşte despre relaţiile de familie, despre a doua şansă şi despre dragostea la prima vedere.

O carte de pe lista NEW YORK TIMES Editors’ Choice

Un roman dinamic şi antrenant, cu o minunată idee romantică drept premisă. Cititorii vor fi absorbiţi, odată cu Hadley, de profunzimile emoţionale pe care le străbate. — PUBLISHERS WEEKLY

Vă veţi îndrăgosti de această carte — este o certitudine statistică! — Margaret Stohl, autoare a seriei bestseller Cronicile Casterilor

Romantic şi inteligent, acest roman este un must-read. Imediat ce vei face cunoştinţă cu Oliver, o să te rogi să pierzi şi tu următorul zbor.” — Sarah Mlynowski, autoarea bestsellerului Zece lucruri pe care le-am făcut (şi probabil n-ar fi trebuit)

a Rafflecopter giveaway

43 comments:

Lost For Words said...

Desigur. Mi-am gasit perechea si avem aceleasi „porniri” :D

CCAM said...

@LozinPlic- Asta e grozav! Toate cele bune!

Andreea Ilie said...

Cred,desi inca n-am avut norocul asta de ma indragosti la prima vedere sau de a-mi gasi sufletul-pereche. Inca mai astept! :)

shosetzua96 said...

Sincera sa fiu nu stiu cum sa raspund la intrebarea asta fiindca nu pot spune ca m-am indragostit vreodata.Am tot timpul inainte.
Totusi pot spune ca eu cred in dragostea la prima vedere si mi se pare un lucru minunat pe care il pot visa.

Catalina Mihaela said...

Cred in dragoste la prima vedere,insa,inca n-am trait-o pe propria piele.Desi,i s-a intamplat prietenei mele cele mai bune asta.

Adela C. said...

Eu as zice ca exista. Altfel ar insemna ca traiesc o iluzie. :)

Anonymous said...

Cred în dragoste la prima vedere, deși n-am pățit-o încă, știu că li se poate întâmpla doar oamenilor care își doresc o dragoste intensă, va veni, cu timpul. :)

Allie said...

Cred atat in dragoste la prima vedere cat si in "suflete pereche", desi inca nu mi s-a intamplat sa-mi gasesc sufletul pereche.

alexa said...

Nu chiar dragoste in primele secunde in care s-au vazut. CI dragoste in acele clipe, momente, intalniri inainte sa se cunoasca cu adevarat.

Unknown said...

Cred in dragoste la prima vedere pentru mi s-a intamplat.

Multumim pentru concurs

Unknown said...

Cred in dragoste la prima vedere!

Alexandra Ioana said...

Cred in dragoste la prima vedere. Mi s-a intamplat de multe ori cat despre "suflete pereche" nu mi l-am gasit inca.

Anonymous said...

Da, cred in dragoste la prima vedere si chiar si in suflete pereche, desi n-am avut parte de niciuna. Sunt sigura ca sunt adevarate si ca e posibil sa iti gasesti marea iubire in prima persoana de care te lovesti.

Unknown said...

Nu cred in dragoste la prima vedere pentru ca doua persoane au nevoie de timp pentru a se cunoaste si pentru a se indragosti, dar cred in "Suflete pereche".

Unknown said...

da...asa mi-am cunoscut viitorul sot:)

CCAM said...

@Cobzaru, @ana-maria - felicitari si la (doar) mai bine!

Ralu said...

Cred în cele două noțiuni. Dacă te îndrăgostești la prima vedere, nu înseamnă neapărat că te îndrăgostești în mod superficial, doar de aspect. Înfățișarea, gesturile și atitudinile pot trăda firea unui om. Și apoi, e important și contextul. Dacă treci pe stradă pe lângă sufletul tău pereche, probabil că nu îl vei observa, dar într-un context favorabil personalitatea lui va fi bine pusă în lumină. :)

Unknown said...

Da!Cred in dragoste la prima vedere.Am avut parte de asta si mi se pare cel mai frumos sentiment.

Darkflayer said...

Cred in dragoste la prima vedere.Este mai mult atractie,dorinta de a cunoaste acea persoana.

Ramona said...

Cred in atractie la prima vedere. Cat despre suflete pereche...sunt oameni cu care ne completam si ne potrivim extraordinar de bine, dar nu cred ca un om are un singur suflet pereche. probabilitatea statistica de a-l intalni nu ar fi prea favorabila.

Unknown said...

Da, cred

Unknown said...

Pot sa spun ca mi-am gasit sufletul pereche de la 13 ani si inca este si acuma chiar daca avem 20 de ani de casatorie +inca 6 ani de iubire(prietenie)si sper sa mai dureze inca multi ani!Cred in dragoste la prima vedere chiar daca mie nu mi s-a intamplat.

Unknown said...

Cred in suflete pereche, in doi oameni care se completeaza unul pe altul

NADIA CANDREA said...

Nu cred in dragoste la prima vedere. Dar probabil sufletele pereche exista!
MULTUMESC.

Anonymous said...

Cred în sufletele pereche. Deşi nu cred că mi-am găsit încă sufletul pereche,cred că există cineva,în lumea asta,care să mă completeze şi să-mi fie alături tot timpul.

Unknown said...

Cred in dragoste la prima vedere!

Unknown said...

Nu cred in dragoste la prima vedere.

Ely said...

Nu cred in dragoste la prima vedere. Cred in suflete pereche :doi oameni care se completeaza unul pe altul.

Unknown said...

Suflete perfeche - in asta cred

horade said...

Eu cred in dragostea la prima vedere si cel putin pentru mine a functionat...:) !

ade&alex said...

nu cred in dragoste la prima vedere...cred in atractie

Unknown said...

Poate mai repede in dragoste la prima vedere, pentru ca sufletele pereche am auzit ca pot fi si persoane de acelasi sex, sau o alta fiinta.

LAURA LOREDANA MYRVOLD said...

Inainte poate eram putin mai sceptica sa cred ca dragostea la prima vedere exista, pina l-am intalnit pe sotul meu, si da a fost intr-adevar dragoste la prima vedere...de prima data cand l-am vazut am stiut ca in sfarsit mi-am intalnit sufletul meu pereche si el e tot ce am mai drag pe aceasta lume, ne iubim enorm de mult si azi la fel ca in prima zi...

Anonymous said...

Cred in dragoste la prima vedere, in prima faza e atractia mai apoi poate sa ia nastere si dragostea adevarata, asta numai daca ai noroc.
P.S m-am inscris aseara prin GFC si am apucat sa scriu Paun Cata nu tot GFC ul meu Paun Catalina Cezarina. Si am dat send din greseala.

-D- said...

Cred in suflete pereche ... cred in doua jumatati care formeaza un intreg , care se completeaza reciproc.
Dragostea nu vine imediat ...ea se castiga parerea mea !
Multumim pentru concurs!

Ştefana Alexandra said...

cred că există cineva pentru fiecare dintre noi, dar nu cred în dragoste la prima vedere, două persoane trebuie să se cunoască pentru a realiza că se iubesc, altfel dacă e doar "dragoste la prima vedere" e ceva pur fizic.

YuLiAnDrEeA said...

Cred in dragoste la prima vedere,ma rog nu chiar in dragoste dragoste ci mai degraba in scanteia care ar aprinde dragostea.

Unknown said...

Cred in dragoste la prima vedere!

Anonymous said...

Nu cred in DRAGOSTE la prima vedere, ci in ATRACTIE la prima vedere, pentru ca dragostea e un sentiment care presupune o cunoastere profunda a celui pe care il/o iubesti. Totusi, cred in suflete-pereche. :D

iobanicu said...

Cred in dragostea la prima vedere...:)

Emilian S said...

Eu m-am indragostit la "prima vedere" !

dana71 said...

La inceput am crezut in dragostea la "prima vedere", dar mai tarziu am ajuns sa-mi cunosc "sufletul pereche"...

Unknown said...

Cred că fiecare om de pe această planetă are propria pereche. Probabil că există și dragostea la prima vedere, doar că îți ia ceva timp până îți dai seama ce simți cu adevărat.