<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Saturday, May 24, 2014

Concurs (RO): Vrajitor si Vrajitoare si Darul (Vrajitor si Vrajitoare #1 #2) de James Patterson

Descriere editura:

Povestea începe (sau se sfârşeste) asa…

E copleşitor. Un număr de feţe furioase care-ar putea umple un oraş mare, holbându-se la mine de parcă aş fi un criminal periculos. Stadionul e plin la întreaga lui capacitate. Sute de mii de feţe curioase, lipsite de compasiune, sau cel puţin indiferente...

Şi nu există ochi umezi, ca să nu mai vorbim de lacrimi. Nici cuvinte de protest. Nici bătăi din picioare. Nici pumni ridicaţi în semn de solidaritate.

De fapt, în timp ce ceasul numărătorii inverse licăreşte intermitent pe ecranele gigantice de la ambele capete ale stadionului, se pare că asta o să fie ultima noastră zi. Îl văd pe fratele meu, Whit, întrebându-se dacă există din asta o ieşire de ultimă clipă. O văd pe mama plângând încetişor pentru Whit şi pentru mine.

Îl văd pe tatăl meu, cu silueta înaltă gârbovită de resemnare, zâmbindu-ne mie şi fratelui meu – încercând să ne aducă aminte că n-are niciun rost să fim nefericiţi în ultimele noastre clipe pe această planetă.

Dar o iau prea repede. Mai sunt multe de povestit înainte să ajung la amănuntele execuţiei noastre publice. Aşadar, să ne întoarcem puţin în urmă...

ASCULTAŢI-MĂ! NU MAI AVEM PREA MULT TIMP…

Ei o numesc pe sora mea vrăjitoare, iar pe mine vrăjitor. Suntem consideraţi criminali, aşa-zişii voştri duşmani, şi suntem căutaţi. Dar trebuie să mă credeţi când vă spun că acestea sunt cele mai cumplite vremuri şi că vremurile cele mai bune nu au rămas decât o amintire îndepărtată.

Imaginaţi-vă că toate lucrurile pe care le-aţi iubit cel mai mult – şi pe care probabil le-aţi considerat absolut normale – sunt acum interzise. Cărţile voastre, muzica, filmele, arta… totul vă este răpit. Pus pe foc. Asta e viaţa sub dominaţia Noului Ordin. Acum, cu fiecare răsuflare din piept, trebuie să luptăm pentru orice libertate care ne-a mai rămas. Chiar şi imaginaţia ne este în pericol.

Dar dacă vă număraţi printre puţinii care au scăpat din ghearele Noului Ordin, trebuie să ne ascultaţi povestea. Pentru ca atunci când noi nu vom mai fi, să mai rămână cineva care să răspândească adevărul. Cineva care să poarte lupta cea dreaptă.

Şi iată povestea noastră…

(Cei care nu au primit inca premiile concursurilor anterioare, le vor primi sigur saptamana viitoare; multumesc)

SUCCES!
Castigatorii vor fi anuntati aici, pe blog:
Castigatorii au fost anuntati pe 5 iunie 2014
a Rafflecopter giveaway

10 comments:

Unknown said...

Va felicit pentru toata munca pe care o depuneti pentru acest blog si pentru toate concursurile minunate pe care le organizati! ♥

AliceNeko said...

Am avut sansa sa citesc primul volum si chiar te prinde povestea. Multumim pentru concurs!

Unknown said...

Minunata ideea concursului! Sincere felicitari pentru initiativa! :)

Unknown said...

Pare o serie interesanta!

Adela C. said...

Merci, chiar voiam sa le citesc. :)

Unknown said...

Am vrut sa cumpar primul volum, dar nu am mai avut ocazia.

Unknown said...

Nu am avut ocazia sa citesc cartile.
Multumim.

Roxi. said...

Am auzit de aceasta serie ,dar inca nu am citit-o.
Multumim pentru concurs! :)

Iulya Elena said...

Multumim pentru concurs!
De mult voiam sa citesc cartile. :)

Iulya Elena said...

Multumim pentru concurs!
De mult voiam sa citesc cartile. :)