<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Tuesday, November 19, 2013

Concurs RO Minciunile lui Locke Lamora si Piraţii Mărilor Roşii de Scott Lynch

Descriere editura:

Se spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoţiei, o fantomă care poate trece prin ziduri. Jumătate din oamenii oraşului sunt convinşi că este avocatul celor săraci. Cealaltă jumătate crede că el nu este decât un mit stupid. Nici unii, nici ceilalţi nu cunosc însă întregul adevăr. Subţirel şi fără prea mare agilitate în mânuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa supărare, legendarul Ghimpe. Cu siguranţă că nu a încurajat zvonurile cu privire la aventurile sale. La fel de sigur este şi că Locke fură de la cei bogaţi (de la cine altcineva ar merita să furi?), dar la săraci nu ajunge nici un sfanţ. Locke adună bani doar pentru el şi pentru banda lui de Ticăloşi Gentilomi. Capricioasa şi colorata lume subterană a vechiului oraş Camorr este căminul lor de când se ştiu. Dar acum un mister ucigător a început să terorizeze oraşul şi un război clandestin ameninţă să dezbine lumea subterană. Prinşi într-un joc ucigaş, Locke şi prietenii săi vor fi nevoiţi să lupte pentru viaţa lor.

"Piraţii Mărilor Roşii" este a doua parte a seriei Ticălosul Gentilom, care va avea în total şapte volume; în prezent, autorul lucrează la realizarea celei de-a treia carţi. Primul volum, "Minciunile lui Locke Lamora" a fost bine primit de public şi critici deopotrivă, fiind tradus în peste 10 limbi. Primele două cărti ale seriei fac deliciul iubitorilor de fantasy din toată lumea, pentru ca Scott Lynch reuşeşte fără efort şi cu umor sa redea o lume fantastică la fel de convingătoare şi coerentă ca tărâmurile inventate de J.R. Tolkien sau George R.R. Martin. Mai mult, când s-a dovedit că toată lumea aşteaptă cu sufletul la gura noile aventuri ale celor doi tâlhari dependenţi de bucluc, compania Warner Brothers a cumpărat drepturile de ecranizare pentru întreaga serie. Locke Lamora, odinioară Ghimpele din Camorr, şi Jean Tannen au fugit din oraşul lor natal, lăsându-şi în urmă vieţile distruse. Dar nu vor putea să fugă mereu şi, odată plecaţi din Camorr, decid să se îndrepte spre cea mai bogată şi mai dificilă ţintă de la orizont: oraşul-stat Tal Verrar. Şi Turnul Păcatului. Exclusiv şi luxos, Turnul Păcatului este cel mai celebru cazinou - exclusivist, luxos şi... foarte bine păzit. Nimeni nu a reuşit să fure nici măcar un bănuţ de la mese - cel puţin până acum. Locke Lamorra plănuieşte cea mai mare cacialma din istorie... însă jaful său perfect se pare că va trebui să mai aştepte. Mai sunt şi alţii în Tal Verrar care doresc să se folosească de experienţa ticăloşilor gentilomi şi sunt pregătiţi să utilizeze orice mijloace pentru a-şi asigura colaborarea necondiţionată a lui Locke şi Jean în scopul... pirateriei pe mare. O sarcină perfectă pentru nişte hoţi care nu deosebesc prora de pupa.

Daca le doriti, completati formularul.
Daca aveti deja un volum, puteti specifica si pentru cel ce va prisoseste vom alege un alt castigator.
Nu uitati ca anuntam castigatorul aici pe blog si nu prin email etc. De aceea si aveti 7 zile la dispozitie pentru a va revendica premiul.
Succes!

7 comments:

Andreea said...

Multumim <3

Unknown said...

WOW! Frumoase si interesante carti,nici pe acestea nu le-am citit inca :( :( :(

Ale Criss said...

Le-am vazut de o mie de ori in diverta. Multumim pt concurs :D

horade said...

Particip pentru ambele volume. Multumim pentru inca un concurs !

Diana N. Mirancea said...

Cartile par interesante. Multumim pentru concurs :*

Roxi. said...

Particip pentru ambele volume!
Multumim. >:D<

Lupu Diana said...

Particip pentru ambele volume! :)