<>

Albert Camus

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Sunday, July 6, 2014

Concurs (RO) Printre tonuri cenusii de Ruta Sepetys

Descriere editura:

”Puține cărți sunt minunat scrise; și mai puține sunt cu adevărat importante; acest roman întrunește ambele calități.”- THE WASHINGTON POST


Glasul unei fete rupe tăcerea istoriei.

V-ați întrebat vreodată cât valorează o viață de om? În dimineața aceea, viața fratelui meu a valorat cât un ceas de buzunar.

Lituania, iunie 1941: Lina, o adolescentă de cincisprezece ani, fiică de rector universitar, se pregătește să urmeze din toamnă cursurile Școlii de Arte din Vilnius, și așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară de dinainte. Dar, într-o noapte, bubuituri amenințătoare se aud la ușă, iar din acel moment viața ei și a familiei ei se schimbă pentru totdeauna. Poliția secretă sovietică, NKVD, îi arestează pe Lina, pe mama ei și pe frățiorul ei mai mic. Cei trei sunt evacuați din căminul lor și târâți în vagoane de transportat vite, descoperind curând că destinația lor era Siberia. Despărțită de tată, Lina încearcă să strecoare indicii în desenele ei, pe care reușește să le expedieze în secret, din mână în mână, sperând să ajungă în lagărul unde este el încarcerat. În această sfâșietoare și tragică poveste, Lina se luptă cu disperare pentru viața ei și a celor apropiați, cu singura armă de care dispune: iubirea. Dar oare iubirea este de ajuns ca s-o țină în viață?

ROMAN NOMINALIZAT LA CARNEGIE MEDAL // BESTSELLER INTERNAȚIONAL // BESTSELLER NEW YORK TIMES // TRADUS ÎN 24 DE LIMBI // ÎN CURÂND PE MARILE ECRANE

Scuze, am fost intr-o zona cu retea "variabila" si Raffle nu a prins comanda de a afisa castigatorul - 
Castigator anuntat pe 26 iulie 2014
a Rafflecopter giveaway

5 comments:

Unknown said...

Este o carte interesantă, pe care mi-o doresc foarte mult. Multumesc pentru aceasta deosebita ocazie.

Ema said...

Frumos review-ul acestei carti. Te face sa iti doresti sa o citesti imediat. Multumim pentru concurs. :)

Unknown said...

super review :)

O. said...

WAAAAANNNT !!! De cand o vreau!Multumim .

AliceNeko said...

Am auzit atatea despre aceasta carte. Chiar mi-ar placea sa o citesc.