Pages

Sunday, December 9, 2012

Concurs Decembrie - Jocurile foamei (vol.1-3) de Suzanne Collins

Inițial ne gândiserăm să lăsăm surpriza concursului Jocurile Foamei pentru 26 decembrie, ziua în care vom sărbători cu voi Crăciunul. Apoi am zis că e mai bine să-l demarăm acum, pentru că astfel veți avea  timp să vă înscrieți. Parerea noastra despre serie o puteti afla aici.

Aşa că, dacă doriți seria Jocurile Foamei, completați formularul şi Succes!


PRECIZARE IMPORTANTĂ
Pentru că ne-a fost livrat volumul 1 deteriorat, dacă nu se rezolvă problema (e prima dată când se întâmplă cu această librărie online) şi/sau în funcție de împrejurări, câştigătorul va primi seria în formatul primei ediții:


a Rafflecopter giveaway
Castigatoarea este SIMONA HUSARU

79 comments:

  1. Au fost multe carti din lectura suplimentara care mi-au placut. ''Creanga de aur'', ''Maitreyi'', ''Cartea nuntii'', ''Enigma Otiliei'', ''Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi'', ''Domnisoara Christina'', si multe altele.

    ReplyDelete
  2. Am citit o gramada de lecturi suplimentare in scoala. Ce mi-a retinut atentia a fost "Domnisoara Christina" a lui Eliade. Pur si simplu m-a fascinat povestea ei...

    ReplyDelete
  3. Enigma Otiliei a fost singura lectura suplimentara care mi-a plăcut, în rest,nu pot spune ca sunt atrasa se scriitorii romani și de operele acestora...

    ReplyDelete
  4. Da, am gasit si carti care mi-au placut printre care "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi", "Nunta in cer", "Eningma Otiliei".

    ReplyDelete
  5. Da, mi-au placut foarte mult De veghe in lanul de secara si Maitreyi.

    ReplyDelete
  6. Da, era tot o carte de fictiune. Paraca Tabara de Louis Sachar.

    ReplyDelete
  7. surprinzator,da,chiar mi-a placut ceva...Rebecca!!!e o carte senzationala;;)

    ReplyDelete
  8. Oh...cele mai multe, in special, Creanga, Caragiale, Enigma Otiliei..in niciun caz Rebreanu

    ReplyDelete
  9. Cartea care mi-a placut foarte mult a fost Charlie si fabrica de ciocolata :X

    ReplyDelete
  10. de obicei nu citeam lectura suplimentara dar la un momentdat m.a surprins un titlu care zacea pe foaia data de profesoara ”Invitatie la vals”...asa ca m.am dus usurel la biblioteca...am luat singurul exemplar care era tiparit in 86 si in doua zile eam ceva de genu ”de ce s.a intamplat asta....ei doi trebuiau sa ramana impreuna”....deci dupa ce am citit aceasta carte am ramas pur si simplu masca si o recoamand tuturor

    ReplyDelete
  11. A, si Harry Potter (acum mi-am amintit). Toata lumea zicea ca e super buna cartea aia, dar am renuntat mereu la ea, pana mi-a dat-o profesoara. Nu regret nici umpic!! <3

    ReplyDelete
  12. In general nu am fostdezamagita de ele si chiar am descoperit ca imi place literatura clasica. Cele mai reusite mi s-au parut Enigma Otiliei, Cartea nuntii, Padurea spanzuratilor, Nunta in cer si Baltagul.

    ReplyDelete
  13. Nu m-a impresionat in mod deosebit vreun roman pe care a trebuit sa-l citesc, insa prin intermediul lecturilor pentru scoala am descoperit ca imi place poezia, in special Blaga si Eminescu.

    ReplyDelete
  14. Au fost multe carti recomandate de profesori care chiar mi-au placut:Moara cu noroc , citesarii, La Medeleni.....Singura carte care am citit-o foarte greu pentru ca nu mi-a placut a fost Mara.

    ReplyDelete
  15. da,doar un singur roman mi-a placut la liceu,este vorba de:ultima noapte de dragoste,intaia de razboi de camil petrescu.....mi-aduc aminte ca am vazut si filmul ecranizat dupa carte in regia lui sergiu nicolaescu:X

    ReplyDelete
  16. Nu prea am citit lecturile de la scoala...Mi s-au parut mereu plictisitoare...

    ReplyDelete
  17. Da,
    De veghe in lanul de secara de J.D. Salinger

    ReplyDelete
  18. Cireșarii. Sunt recunoscătoare că profesoara ne-a obligat să citim aceste cărţi. Sunt o parte importantă din copilăria mea.

    ReplyDelete
  19. mi-au placut aproapte toate.Ion.Morometii,Domnisoara Christina,Maitreyi,Sarpele,Rem,Crima si pedeapsa,Femeia nisipurilor,Nuvele de Caragiale,Moara cu noroc,Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi,Maestrul si margareta,Eseu despre orbire...Nu mi-a placut deloc Enigma Otiliei.

    ReplyDelete
  20. Au fost multe carti pe care le-am citit, dar ce mi-a placut atunci a fost "Moara cu noroc" si "Maitreyi"

    ReplyDelete
  21. Jane Eyre... sau Cei trei muschetari !

    ReplyDelete
  22. Hmm...Singur pe lume.. a fost genialaaa!:)

    ReplyDelete
  23. Au fost multe carti care mi-au placut, cum ar fi: Ion, Maitreyi, Enigma Otiliei, Moara cu noroc s.a.

    ReplyDelete
  24. oho mi-au placut multe Maitreyi, Moara cu noroc, madam bovary

    ReplyDelete
  25. Au fost unele de la engleza care mi-au placut. Cel mai bun exemplu e "La rascruce de vanturi"

    ReplyDelete
  26. Ion de Liviu Rebreanu, si, spre uimirea mea mi-a placut

    ReplyDelete
  27. Exuvii de Simon Popescu a fost o lectura surprinzatoare! Mi=-a placut enorm de mult

    ReplyDelete
  28. eram fascinata de operele lui Eliade. mi-au placut foarte mult Maitreyi, Romanul adolescentului miop, Nopti la Serampore.

    ReplyDelete
  29. La tiganci de Mircea Eliade.Mi-a placut foarte mult.

    ReplyDelete
  30. Enigma Otiliei si Maitreyi au fost bunicele :)

    ReplyDelete
  31. Am citit-o in clasa a 5a cred, Ocolul pamantului in 80 de zile de Jules Verne.

    ReplyDelete
  32. Da, am citit toate cărțile pe care a trebuit să le pregătim la școală. Mi-au plăcut în mod special „Ultima noaptea de dragoste, întâia noapte de război”(Camil Petrescu), ”Maitreyi”(Mircea Eliade), „Moromeții”(Marin Preda), tot ce Caragiale și de Marin Sorescu.

    Iar în afara școlii, mi-au plăcut „La răscruce de vânturi”, „Jane Eyre”, „Mândrie și prejudecată”, etc.

    ReplyDelete
  33. Da, de curand am citit "De veghe in lanul de secara". Nu numai mie mi-a placut, ci intregii clase si cand profesorul de romana ne-a ascultat a ramas surprins sa vada ca stim de la prima pana la ultima pagina actiunea.

    ReplyDelete
  34. TIn minte ca mi-a placut Enigma Otiliei si Maitreyi.

    ReplyDelete
  35. Am citit lecturi suplimentare,dar nu mi-au placut absolut delco!au fost plictisitoare!

    ReplyDelete
  36. Dap, 10 negri mititei mi-a placut foarte mult.

    ReplyDelete
  37. Sincer, eu nu mai tin minte vreo lectura suplimentara care sa-mi fi placut in scoala. Din cate imi aduc aminte, toate erau obligatorii. Cu toate acestea, mi-au placut Enigma Otiliei si Cartea Nuntii de George Calinescu.

    ReplyDelete
  38. Am terminat de muult scoala, dar eu eram ciudata care citea toata lista de lecturi. Si aproape toate imi si placeau :)

    ReplyDelete
  39. Ciresarii, e singura lectura suplimenatara pe care as reciti-o. :D

    ReplyDelete
  40. Enigma Otiliei... Doamne cat mi-a placut!

    ReplyDelete
  41. mi.au placut cartile scrise de Jules Verne pentru ca aveau multa actiune..dar am mai citit carti interesante tot pentru scoala ca: "Baiatul cu pijamale in dungi", "Imparatul mustelor", "Vanatorii de zmeie" si cateva povestioare...

    ReplyDelete
  42. Ion de Liviu Rebreanu si Enigma Otiliei

    ReplyDelete
  43. Succes tuturor, eu am deja cartile si sunt grozave! :D

    ReplyDelete
  44. Multumim pentru concurs. Moara cu noroc de Ioan Slavici si Baltagul de Mihail Sadoveanu, surprinzator, mi-au placut foarte mult :)

    ReplyDelete
  45. Mi-a placut Maireyi, pe care am citit-o petru ca ne trebuia la scoala dar si Domnisoara Christina

    ReplyDelete
  46. Daaa, am avut o surpriza extraordinara cand am citit M-am Hotarat sa Devin Prost. O carte care mi-a placut la nebunie :D

    ReplyDelete
  47. Mi-au placut mai multe, dar cum am terminat scoala cu mult timp in urma, nu-mi mai amintesc prea multe, totusi printre acestea au fost "Ciresarii", "Lorelei", "La Medeleni", cartile lui Jules Verne, "Singur pe lume", "Oliver Twist", "David Copperfield", "Invitatia la vals", "Nunta in cer", "Ultimul mohican" si multe altele. :)

    ReplyDelete
  48. O carte care mi-a placut la nebunie:Winnetou

    ReplyDelete
  49. O carte care mi-a plăcut în mod deosebit? Maitreyi mi-a rămas în suflet

    ReplyDelete
  50. Au fost destul de multe, printre care Maitrey, Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Patul lui Procust, amintirile lui Caragiale etc.

    ReplyDelete
  51. Printre alte lecturi suplimentare in timpul scolii, am citit Padurea spanzuratilor, un roman psihologic pe care l-as reciti din nou cu aceeasi ardoare. Cred ca o sa-l recitesc cat de curand, uitasem cat de mult m-a fascinat! :)

    ReplyDelete
  52. Nu tare , sincer majoritatea cartilor care le-am avut pentru scoala mi-au displacut.De aceea m-am refugiat in lecturile fantasy , paranormal care ma incanta tot timpul :D

    ReplyDelete
  53. daaaa, singura carte care mi`a placut a fost Ion de Liviu Rebreanu...

    ReplyDelete
  54. toate mi se par cam plictisitoare, dar una singura care mi-a placut foarte mult si am recitit-o este Cişmigiu et Comp. de Grigore Băjenaru

    ReplyDelete
  55. Am citit cam tot ce se cerea la scolala.Toate mi-au placut.

    ReplyDelete
  56. Imi aduc aminte cu placere de seria "Ciresarii" a lui Constantin Chirita.
    La fel mi-au placut foarte mult cartile lui Alexandre Dumas (avandu-l personaj pe D"Artagnan), cele ale lui Karl May ("Winnetou") sau bineinteles ale lui Jules Verne(magnifica "Douazeci de mii de leghe sub mari").
    Mai puteam sa citim si altceva decat ce era prevazut in programa scolara, ca de altfel si acum, doar ca acum in literatura, au mai aparut si vampirii, varcolacii si alte "entitati" paranormale drept personaje principale...;)

    ReplyDelete
  57. Cred ca au fost mai multe interesante insa cel mai mult mi-a placut Zece negri mititei de Agatha Christie, pe care am citit-o in clasele primare :D

    ReplyDelete
  58. Hmm, cred ca singura lectura pentru scoala care mi-a placut a fost "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" de Camil Petrescu.

    ReplyDelete
  59. Au fost cateva carti citite pentru scoala care chiar mi-au placut, de exemplu Maitreyi sau Enigma Otiliei. Intr-o vara, pe lista de lecturi suplimentare am avut si Doi ani de vacanta de Jules Verne, pe care am devorat-o, chiar mi-a placut mul.

    ReplyDelete
  60. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu ♥

    ReplyDelete
  61. Cartea citita pentru scoala,care mi-a placut cel mai mult este Harry Potter si piatra filozofala.

    ReplyDelete
  62. Am citit La răscruce de vânturi şi mi-a plăcut, probabil pentru că aparţine literaturii universale clasice, în general îmi plac toate cărţile de gen.

    ReplyDelete
  63. Enigma Otiliei & De veghe în lanul de secară. :)

    ReplyDelete
  64. "Ion", "Moara cu noroc" si "Maitreyi " mi-au placut destul de mult

    ReplyDelete
  65. Da,am citit si lecturi suplimentare,dar singura care va avea mereu un loc special este "Enigma Otiliei". M-a fascinat faptul ca Otilia a ramas o enigma chiar si in ultimul moment.

    ReplyDelete
  66. Da, cred ca prin clasa a 4-a...Singur pe lume de Hector Malot.Din pacate, artile pe care ni le dau acuma sunt ca o pastila amara pe care nu vreau, dar trebuie sa o iau!

    ReplyDelete
  67. In special de scrierile lui Caragiale, de care am fost mereu indragostita.

    ReplyDelete